Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Депутати ухвалили пенсійну реформу

Депутати ухвалили пенсійну реформу

Фото з сайту: poltava.pl.ua

Верховна Рада ухвалила урядовий законодавчий проект «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи».

У ніч на п’ятницю 8 липня депутати прийняли пенсійну реформу, повідомляє ТСН. Проект підтримали у другому читанні 248 народних обранців. Раніше було відомо, що депутати не погодилися прийняти поправку, відповідно до якої пенсійний вік знизиться.

Новий законодавчий документ пропонує підвищити пенсійний вік для жінок до 60 років, а страховий стаж до 30 років для жінок і 35 років для чоловіків. Для чоловіків-держслужбовців пенсійний вік збільшився до 63 років.

Документ також пропонує обмежити максимальний розмір пенсії на рівні 10 прожиткових мінімумів для осіб, що втратили працездатність, зменшити розміри пенсій із 90% до 80% зарплат державних службовців, передбачається виплата дострокової пенсії державним службовцям та обмежити заробіток для призначення пенсії депутатам, прокурорам, суддям, військовим сумою зарплати, на яку нараховується єдиний соцвнесок, як для інших категорій пенсіонерів.

Пенсійна реформа набере чинності у вересні 2011 року.

luchesk.com.ua

Переглядів: 81



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька