On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Представники Волинської єпархії УПЦ взяли участь в акції «Запали свічку»

у день пам'яті жертв Голодомору у ЛуцькуУ суботу, 28 листопада, у день пам’яті жертв Голодомору в містах і селах нашої держави тисячі людей запалили свічки пам’яті по безневинно померлих з голоду. На вшанування пам’яті жертв голодомору в храмах Луцька та Волинської єпархії відслужені панахиди.

Цього дня у Луцьку на Замковій площі о 16-ій годині запалили свічки у пам'ять мільйонів закатованих співвітчизників та вшанували їх хвилиною мочання.

Участь у акції з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта взяв благочинний храмів Луцька протоієрей Володимир Літвенчук разом зі студентами Волинської Духовної семінарії. Отець Володимир від імені усіх віруючих волинян Української Православної Церкви віддав шану жертвам атеїстичного режиму, запаливши вогник пам’яті від великої меморіальної свічі.

Символом всеукраїнського трауру став хрест із свічок на замковій площі. Лучани фотографували його, аби пам’ятати про скорботну полію. В’їздна вежа до Луцького замку з чорною стрічкою на державному прапорі та запалені свічки у помешканнях міщан свідчили, що Луцьк приєднався до всеукраїнського трауру.

у день пам'яті жертв Голодомору у Луцьку 

у день пам'яті жертв Голодомору у Луцьку

у день пам'яті жертв Голодомору у Луцьку

у день пам'яті жертв Голодомору у Луцьку

у день пам'яті жертв Голодомору у Луцьку

Прес-служба Волинської єпархії

 
 



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка