Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Рада заборонила виселяти з помешкань за несплачену іпотеку

Рада заборонила виселяти з помешкань за несплачену іпотеку8 липня депутати прийняли закон, який забороняє кредиторам виселяти мешканців з квартир за рішенням суду чи постановою прокурора, якщо є заборгованість по іпотеці.

Відповідний законопроект, який регулюватиме відносини між боржниками і кредиторами, підтримало 226 депутатів. У початковій редакції документу йшлося про те, що виселяти громадян із квартир у разі невиплати кредиту дозволено, однак після обговорення положення про підстави виселення було змінено.

Однак у документі залишилася норма, відповідно до якої стаття 26 закону про забезпечення вимоги кредитора містить пункт: «реалізація майна, яке знаходиться у заставі, на підставі виконавчого припису нотаріуса».

Перед тим як перейти до голосування, депутати затвердили поправку, в якій йдеться, що дія закону не поширюється на договори, укладенні до часу набуття чинності закону.

Окрім того у документі йдеться про введення змінюваних процентних ставок за кредитами.

Відповідно до закону, процентна ставка за кредитами може бути змінюваною або ж фіксованою. Тип процентної ставки визначає кредитний договір. У випадку використання змінюваної процентної ставки, у кредитора є право без згоди позичальника змінювати процентну ставку, відповідно до положення, яке міститься у кредитному договорі.

luchesk.com.ua

Переглядів: 34



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька