Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Футбол. Прем’єрне фіаско «Волині». Відео

прем'єрне фіаско ВолиніПісля кількарічної перерви рідна «Волинь» повернулася у найвищий футбольний дивізіон – Прем’єр-лігу. Свій перший матч з полтавською «Ворсклою» лучани розпочали з шістьма новачками  у стартовому складі. Зокрема, Шандрук  та Омоко грали у центрі захисту, Семочко відповідав за праву бровку, Женюх цементував середню лінію, під нападниками грав серб Стевіч, його земляк Рачіч виступав форвардом «таранного типу».

З перших хвилин кидалася в очі чудова зіграність ворсклян, які багато комбінували, використовуючи сповна обидва фланги. На шостій хвилині поєдинку багатоходівка, яку розпочав новоспечений тато Олег Краснопьоров (вчора у нього народився первісток), завершилася розстрілом упритул з кількох метрів нашого голкіпера Ндоє у виконанні недавнього кумира луцької «торсиди» Василя Сачка – 1:0. На 13-й хвилині велетень-голкіпер волинян з неабиякими труднощами ліквідував вихід віч-на-віч найшвидшого полтавчанина Дениса Кулакова, а на 28-й і воротар виявився безсилим, проте до м’яча у стрибку не дотягнувся всюдисущий Сачко. «Ворскла» продовжувала атакувати, і на 31-й хвилині албанець Ахмед Янузі прорізає нашу оборону, мов ніж масло, та б’є точно у правий нижній кут – 2:0. А ще за дев’ять хвилин Сачко без усілякої опіки по-більярдному спрямовує кулястого під ліву руку нашого воротаря – 3:0. «Волинь» за весь перший тайм не спромоглася бодай на один напівгольовий момент.

У другій половині поєдинку хороші шанси відзначитися втратили Шандрук, який промазав по м’ячу  перед порожніми воротами, та ніким не прикритий Семочко, що влучив у стійку воріт. У полтавчан стовідсоткові нагоди забити змарнували Селін та Маркоскі. Не в приклад вищевказаним гравцям, в’юнкий, проворний та досвідчений лівий хав Дмитро Єсін на протиході обіграв двох захисників і невідпорно пробив у ціль, встановивши остаточний рахунок матчу – 4:0 на користь підопічних Павлова.

Окремо  про суддівство. Чомусь «Волині» завжди на принципові ігри призначають «одіозних» у гіршому сенсі слова служителів Феміди. Згадаймо хоча б «роботу» Шандора у кубковому поєдинку з «Таврією». І ось сьогоднішню гру обслуговував антигерой фінального матчу за Кубок України киянин Олег Деревинський. Арбітр примудрився не тільки «проспати» кілька офсайдів у гостей, використовувати вбивчу тактику «дрібного фолу» проти господарів, але й не дати стовідсоткове пенальті на 75-й хвилині, коли гру рукою полтавського оборонця побачив увесь стадіон, але не суддя…

На післяматчевій  прес-конференції Микола Павлов не приховував свого футбольного щастя  і залюбки відповідав на численні запитання репортерів. Для прикладу, новиною для усіх присутніх стало те, що незабаром склад «Ворскли» поповнить центрбек донецького «Шахтаря» (не Чижов, який на останніх зборах дуже сподобався Луческу). Зрозуміло, що кардинально протилежний настрій був у Віталія Кварцяного. Спочатку Віталій Володимирович справедливо зазначив, що воля керівництва Прем’єр-ліги проводити матчі о 14.30 в липні – великий ризик для здоров’я футболістів. Тренер лучан ще до гри мав негарні передчуття з  двох причин: величезної кількості травмованих і розбалансованості та незіграності колективу. Майкон, на його думку, зіграв свій найгірший матч, а декількох гравців (Шандрука, Жениха, Ковалюка, Семочка) мабуть, доведеться виставити на трансфер.

Незважаючи  ні на що, шляхи виходу з ігрової кризи є, зазначив наставник лучан. Саме на це і залишається сподіватися тисячам прихильників луцької «Волині» напередодні наступного матчу, 17 липня, з однією з топ-команд ПЛ – дніпропетровським «Дніпром».

Дивитись голи матчу Волинь-Ворскла:

 

фанат в 2010-07-11 08:32:51 коментує:
шкода кварцяного
тореро в 2010-07-11 08:40:11 коментує:
колліна після суддівства деревинського зрозуміє всі тонкощі нашого футболу а бондар з призами втратив достатньо електорату
фанат в 2010-07-11 08:47:38 коментує:
нехай кварц гонить піжонів омоко семочка шандрука рачіча женюха ставить в старті пічкура лопеса павлова і дніпро перепливемо
frut в 2010-07-13 16:39:05 коментує:
чё за вратарь блин!!!

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
17500 USD
Mercedes-Benz  - 2005 г.в Киев, Mercedes-Benz - 2005 г.в
11900 USD
Ford  - 2006 г.в Винница, Ford - 2006 г.в
7000 USD
Kia Sephia - 2000 г.в Белгород-Днестровский, Kia Sephia - 2000 г.в
111 USD
BMW 5 Series - 1998 г.в Городок, BMW 5 Series - 1998 г.в
1500 USD
ИЖ 21251 - 1990 г.в Запорожье, ИЖ 21251 - 1990 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"