Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

У таборах дітей залучили до спортивних змагань

В таборах дітей залучали до спортивних змагань

Під керівництвом управління у справах сім’ї, молоді та спорту, управлінням освіти і науки облдержадміністрації, Національним олімпійським комітетом України у Волинській області. Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з 1 червня по 31 серпня 2011 року проводять Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Спорт для всіх – у кожному дворі» за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення «Олімпійське літо 2011».

Протягом червня місяця в пришкільних та оздоровчих таборах області було проведено ряд спортивно - масових заходів з настільного хокею, флорболу, міні-футболу, «День бігу», «Веселих стартів», до яких залучили понад 600 дітей шкільного віку. Найбільш популярні серед дітей це змагання з міні-футболу пришкільних таборів загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька в яких прийняло участь 11 команд хлопчиків (110 учасників) віком до 12 років, а також обласні змагання серед клубів за місцем проживання та міських центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Під час літнього періоду в оздоровчому таборі «Оберіг» озера Уховецьке, Ковельського району проводяться Всеукраїнські заходи «Школа плавання» з навчанням дітей плавати , такі заходи також будуть проходити на озері Згорани, Любомильського району та інших зон відпочинку.

В таборах дітей залучали до спортивних змагань

Головна мета таких заходів це залучення дітей шкільного віку у літній канікулярний період до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація змістовного активного відпочинку та пропаганда здорового способу життя серед молоді.

В таборах дітей залучали до спортивних змагань

В таборах дітей залучали до спортивних змагань

luchesk.com.ua

Переглядів: 38



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька