Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Вправи: зв'язок між злочинністю і фітнесом

Здоров'я і злочинність

Думаєте в житті про злочин? Можливо, Ви захочете попасти в тренажерний зал першим. Нове дослідження про те, що переглянувши фізичні характеристики приблизно 5000 ув'язнених у штат Арканзас, було встановлено, що більшість з них були атлетичної статури, коли сідали в тюрму. Дослідники назвали цих людей «Мезоморфами».

Там також були «Ендоморфи» і «Ектоморфи» —худі і товсті. Але дослідження показали що вони були меньш схильні до насильства.

Дослідники, які наводять свої дослідження в The Social Science Journal, використовують індекс маси тіла, висоту і вагу людини для оцінки атлетичності особи.

Вченими вже давно досліджено, що фізичні характеристики грають роль на злочинність.

Згідного нового дослідження взагалі вважають що «Мезоморфи» складають незвичайно великий відсоток ув'язнених в тюрмах — від 62 до 73 відсотки.

Але це все не означає, що будучи фізично розвиненим пророкує кримінальне майбутнє — каже один із авторів, Джеффрі Т. Уолкер із університету Арканзас.

«Ті, які є атлетичної статури, як правило частіше жорстокі тих хто є худим» д-р Уокер заявив в електронному листі.

«По суті», каже д-р Уокер, « те що приваблює їх бути накаченими приваблює їх і бути жорстокими і насильними. Крім того цілком ймовірно, що ті хто є фізично потужними частіше опинаються в злочинних ситуаціях».




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
  • Фильм Путушетвие к центру Земли
  • Фильм Выше неба
  • Фильм Как все запутано
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold