Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.BoardCity.ru


2009-12-11

Пропонуємо співпрацю

Пропонуємо розпочати свій бізнес з нами!

Якщо ви вже ніде не працюєте, але не знаєте як розпочати свій бізнес, хочете самі розподіляти свій час та самі визначати кількість зароблених грошей, ця пропозиція саме для вас!

Ми пропонуємо вам співпрацю з нашим сервісом «Волинська дошка оголошень».

Ви просто заробляєте свої гроші, розміщуючи на нашому сервісі VIP-оголошення людей, які не мають часу займатися складанням текстів, фотографуванням об`єктів продажу, та витрачати свій час на розміщення цих самих оголошень.

Якщо вас зацікавила наша пропозиція, телефонуйте за телефоном 291-291 у м.Луцьку.

Увага! Без додаткової угоди розміщенні оголошення не оплачуються!

Ми завжди раді співпраці з вами!





Всі новини

ІТ-технології перемагають у нашому житті: до Інтернет-простору сьогодні пересунулася навіть дошка оголошень - Луцьк пропонує таку зручну послугу на цій сторінці!

Купити в Луцьку, продати в Луцьку, подарувати в Луцьку – все можна на цій сторінці: не тільки всі оголошення у Луцьку, а навіть майже всі оголошення Волині сконцентровані тут у різних розділах, що значно полегшує пошук. Жодна газета, не кажучи вже про такий антикваріат у Луцьку, як справжня дошка оголошень, не дозволить так зручно й швидко ознайомитись з різними пропозиціями: дитячі товари та автомобілі, різноманітні послуги та знайомства, Луцьк спортивний та працевлаштування в Луцьку, антикваріат, комп’ютери та оргтехніка, Луцьк для туристів (готелі, екскурсійні тури тощо), нерухомість у Луцьку, матеріали для будівництва – Луцьк пропонує все це та багато чого ще.

Все, що можна купити, продати, обміняти в Луцьку чи навіть вициганити! Тут щасливо зустрічаються ті, хто хоче здати квартиру у Луцьку и зняти квартиру у Луцьку, ті, хто має намір віддати тварину у гарні руки та ті, хто готов прийняти на себе таку турботу, ті, кого цікавить будь-яка купівля у Луцьку, та ті, хто налаштований на продаж у Луцьку будь-чого.

Якщо ви бажаєте, щоб ваше оголошення не загубилось серед інших, скористуйтеся платними послугами «Виділити оголошення» або «VIP-оголошення»– і ваші пропозиції розмістяться на лідерських позиціях.

© https://luchesk.com.ua/ 2010. Ві права захищено.
Всі логотипи і торгові марки на даному сайті
є власністю їх власників.
Використання даного сайта означає
прийняття Правил.


 


Одну секунду...