Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

«Україна має талант!» — у Луцьку

Україна має талант у ЛуцькуТалант-шоу «Україна має талант!» — Аналог відомого американського шоу America's got talent ( «В Америці є таланти»), яке виходить на каналах американської мережі NBC з червня 2006 року.

Через рік вийшли в ефір британська, німецька і австралійська версії. Всього ж більше десяти країн підхопили естафету і відшукали таланти в своїй країні.

Учасником проекту може стати кожен, вік та місце проживання значення не мають. Єдина і головна умова шоу — учасник повинен бути, безумовно, талановитим. Він може бути співаком, ілюзіоністом, гімнастом, силачем, приборкувачем морських свинок або отруйних змій, муркають, танцюристом, звукоімітатором. А може ходити босоніж по битому склу, читати думки, стрибати вище за всіх. Одним словом, будь-яка людина, що володіє незвичайним талантом, має шанс продемонструвати своє мистецтво публіці і стати знаменитим. Якщо, звичайно, він вміє робити щось краще за інших.

На сьогоднішній день вже пройшли предкастінгі в 24 містах України. Організаторам шоу довелося переглянути кілька тисяч номерів. Зараз же перед ними стоїть непростий вибір - відібрати найкращі номери для телевізійних кастингів, серед яких журі визначить 40 кращих талантів, які будуть боротися за звання самого талановитого людини України і приз в 1 000 000 грн.

Провідною нового шоу «Україна має талант!» Стала відома телеведуча Оксана Марченко. «Зараз цей проект захопив мене цілком, і він у стократ цікавіше багатьох проектів, і, думаю, глядачі в цьому переконаються, коли побачать його в ефірі СТБ», — зізналася Оксана.

Варто відзначити, що першим переможцем America's got talent стала 11-річна Бьянка Райан, яка відразу після участі в шоу, підписала контракт з Columbia Records (Sony BMG). А вже в грудні того ж року записала дебютний альбом з назвою «Bianca Ryan». Сьогодні 13-річна дівчинка активно займається своєю сольною кар'єрою.

Переможцем першого сезону шоу «Україна має талант» стала Ксенія Симонова, 24-річна художниця з Євпаторії, яка малює казкові картини на піску. Вона отримала головний приз — один мільйон гривень. 

Переможці шоу в інших країнах:

Австралія: Tom Burlinson (співак)
 
Америка: Bianca Ryan (співачка)
 
Англія: Paul Potts (оперний співак)
 
Угорщина: Utasi Arpad (комік)
 
Німеччина: Ricardo Marinello (співак)
 
Греція: Christos Zacharopoulos (співак)
 
Польща: Mellkart Ball (акробатичний дует)
 
Росія: Максим Токаєв (музикант)

 

Кастинг буде проводиться  3  жовтня з 10:00 до 18:00

у м. Луцьк  за адресою: Вул. Б.Хмельницького, 1 (Народний дім «Просвіта»)

Для попереднього запису на участь у відборі та за повною інформацією звертатися до кастинг-відділу телеканалу «СТБ» за телефоном:

8-0969179080 — Олійник Світлана

Участь — безкоштовна!

Ольга в 2009-09-02 04:06:08 коментує:
Ну нарешті. Я покажу свій талант. Мене побачить вся Україна!!!
Svetlana в 2009-09-02 05:14:41 коментує:
Ольга, регистрация на проекте обязательна! Просьба связаться со мной по тел: 80969179080 - Олейник Светлана
Катерина в 2009-09-02 13:37:24 коментує:
Мені сподобався виступ Ксенії, 24-річної художниця з Євпаторії. Вона і справді створює казкові картини на піску, але я вважаю абсолютно не корректним для переможця українського шоу написи зарубіжною мовою!
HEADPHONES-MAN в 2009-09-13 01:43:49 коментує:
я вже пройшов реэстрацыю!а до мене позвонять коли буде кастинг чи як??відпишіть будь-ласка на емейл
Lollipop в 2009-09-18 12:02:47 коментує:
А что бы прийти посмотреть нужно платить?????
Светлана Олейник в 2009-09-23 04:30:39 коментує:
1.Прийти и посмотреть нельзя, кастинг закріт для зрителей.
2. HEADPHONES-MAN - отзвонитесь мне по телефону, проверим, прошла ли Ваша анкета. Напоминаю номер: 80969179080 - Олейник Светлана, кастинг менеджер СТБ
Рома Морозюк в 2009-10-09 13:05:05 коментує:
Я ходив і я надіюся що пройду в 2 тур!!!!

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
  • Фильм Черная молния в Луцке
  • Фильм Книга Илая
  • Фильм Старые псы в Луцке
Телефонний довідник Луцька