Вівторок
21 Жовтня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Віталій КВАРЦЯНИЙ: «Премію отримають 32 грудня!»

Електронна адреса Друк PDF
Після чергової гри своїх підопічних Віталій Володимирович був дуже злий, адже, за його словами, гравці не виконують тренерську установку. Виграючи у ході поєдинку 3:0, гравці ледве не завершили гру із втратою очок.

Чемпіонат України. Перша ліга. 9-й тур. «Динамо-2» – «Комунальник» – 1:1, «ІгроСервіс» – «Десна» – 3:0, «Сталь» – «Оболонь» – 0:2, ПФК «Олександрія» – «Закарпаття» – 1:0, «Волинь» – «Нафтовик-Укрнафта» – 3:2 (голи: Лапко, 15, Пищур, 29, Лісовий, 32 – Зайчук, 58, Баришніков, 65; попередження: Карковський, 31, Гапон, 74, Ковалюк, 90+1, Лапко, 90+3 – Каракевич, 38, Баришніков, 75, Коломоєць, 80), «Кримтеплиця» – «Княжа» – 1:2, «Дністер» – «Прикарпаття» – 1:0, «Енергетик» – «Фенікс-Іллічівець» – 1:2, «Геліос» – ПФК «Севастополь» – 0:1.Сама гра точилася у центрі поля, але активнішими виглядали господарі. Потроху вони почали прострілювати ворота нафтовиків, тим паче що йшов дощ, і голкіперам було важко оберігати свої території. Уже на 15 хв. після навісу Пищур грудьми скинув м’яч Лапку, який потужним ударом увігнав його у правий кут – 1:0.

Не збавляючи обертів, на 29 хв. забив і сам капітан. Олександр обвівши захисника метрів з 30-ти, мов із гармати засадив шкіряного у ворота – 2:0. А на 32 хв. Гурка із власного штрафного навісив у протилежний, де знову ж таки капітан «Волині» у боротьбі скинув під удар Лісовому. Максим не підвів – із-поміж трьох захисників вмудрився продертися та забити третій м’яч. Дещо розслабившись, суперник спромігся попсувати нерви Недільку, але останнє слово було за «Волинню». Той же Пищур своїм гарматним пострілом бив під перекладину, але голкіпер Охтирку виручив.

Після перерви нечисленні вболівальники побачили зовсім іншу «Волинь». Мабуть, гравці зарано повірили у свою перевагу і почали припускатися дитячих помилок, чим і скористалися суперники. Спочатку ніхто не завадив Зайчуку, котрий із штрафної ліні просто прострілив наші ворота. А згодом Неділько погано зафіксував м’яч, і гості виявилися першими на добиванні – 3:2.

За такого рахунку гра була на нервх. Міцнішими вони виявилися у наших футболістів. Проведені заміни мали б підсилити наступ, проте, чомусь, цього не сталося. А під кінець матчу могло пощастити обом командам, та своїм моментів гравці не використали. А суддя вирішив ні собі, ні іншим настрій не псувати, не призначивши пенальті у жодні ворота, хоча підстави для цього були.

Валерій ГОРОДОВ, головний тренер «Нафтовик-Укрнафта», зазначив: «Сьогодні ми пропустили три м’ячі, а потім почали грати у футбол. До своїх гравців претензій майже немає, але потрібно реалізовувати моменти, які створюються. Адже перед командою стоїть завдання повернення у Прем’єр-лігу, а ми поки буксуємо…».

– Ми трохи переживали, адже 12 днів не мали серйозного спаринг-партнера, проте серйозно тренувалися, – каже головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний. – Однак команда мене розчарувала. Після третього забитого м’яча у кінці першого тайму гравці почали вже догравати матч. А попереду – другий тайм! Я їх налаштовую, даю конкретні завдання: там зустрічати, там відбирати… Та не можу зрозуміти, що їм потрібно, аби виконати вимоги тренерів? Мабуть, уже почали думати про преміальні… Так як вони грають у футболу, то отримають їх 32 грудня! На полі потрібно викладатися, а не «валяти дурака».

Наслідком такого «валяння» стало розірвання угоди з Майданом та Жадером, які отримали статус вільного агента. Прикро, що бразилець, котрий минулого сезону для вболівальників став найкращим спортсменом у команді, зараз своєю грою – не вражає.

Натомість ФК «Волинь» підписала контракт із півзахисником Ігорем Бикановим (1987 р. н.). Вихованець Харкова виступав за дублюючий склад «Металіста», а останні півтора року грав у французькому «Ам’єні» та бельгійському «Мускроні». Також минулої весни був на перегляді у французьку клубі «Осер», проте закріпитися там не зміг. Цікаво, що це вже другий новачок лучан із Європи. Але чи заграє він у Кварцяного? Побачимо... До речі, й досі тривають пошуки голкіпера.

Ростислав ПЕРЕЦЬ.

Коментарі (0)Add Comment

Написати коментар
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
меньшими | більшими

security code
Введіть літери, зображені вище


busy
Останнє оновлення ( Понеділок, 13 жовтня 2008 11:07 )  

Оголошення

Менеджер з про?..
Пропоную роботу (21.10.2008)
Коммуникатор HT...
Телекомунікації і засоби зв'язку (13.10.2008)
Компанія Укрре...
Послуги (09.10.2008)
Продається при...
Нерухомість (03.09.2008)
Ящички со склада
Телекомунікації і засоби зв'язку (30.08.2008)

Загрузка...