Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

Астрологічний прогноз для міста Луцьк на першу половину серпня

АстроклубСпокійний період для нашого міста. Нарешті можна сказати, що лучани можуть не турбуватися про раптові негаразди ані з боку природи, ані з боку влади. Як ми й казали, вибори цього року не відбудуться. Тому весь серпень-вересень політичні сили будуть просто дошкуляти своєю рекламою та газетами, без мітингів та проплачених демонстрацій.

Луцьк може спокійно жити весь серпень, вогонь та вода не завадять відпочинку в останній літній місяць.

Знов наступає дуже вдалий період для людей творчих професій — діджеїв, музикантів та художників. Цікаво, що перша половина серпня не дуже сприятливий для політиків, особливо молодих. Тому тим молодим лучанам, які планують заробити під час наступних виборів, не варто саме зараз обирати собі політичного «працедавця». Вони ще не впевнені в своїх намірах, а тому можуть дуже просто розірвати всі домовленості, нікого не повідомивши. Вас можуть просто ошукати, не поспішайте.

Мешканці Луцька похилого віку можуть спокійно планувати свої справи, Земляний Бик їм сприятиме й надалі. Слід обережно ставитися до фінансових пропозицій від банків, які мають в своїх емблемах зелений та синій колір, вони не зовсім щирі.




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка