Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Депутати зробили обов’язковими газові лічильники

Депутати зробили обов’язковими газові лічильники

Фото з сайту: svit24.net

Депутати визначили, хто і як повинен використовувати газові лічильники в Україні.

Парламент підтримав закон «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», урахувавши уточнення Президента України.

«За» проголосувало 260 депутатів із 360, які були зареєстровані у сесійній залі 16 червня у четвер.

Народні обранці дійшли згоди, що за умови комерційного обліку постачання природного газу буде реалізовуватися з 1 липня 2011 року. Це не стосується споживачів такої категорії споживачів: мешканців, які проживають у квартирах або у приватних будинках та використовують природний газ комплексно. Нововведення вступає у дію з 1 січня 2012 року за газ для опалення, з 1 січня 2016 року за газ для приготування їжі та підігріву води, з 1 січня 2018 року за газ тільки для приготування їжі.

Депутати підтримали рішення, відповідно до якого, якщо з вини суб’єктів господарювання, що здійснюють контроль за газопостачанням на своїй території не буде встановлено газових лічильників населенню, то припинення газопостачання недопустиме. Облік газу до моменту встановлення лічильників буде здійснюватися за встановленими Кабінетом Міністрів України нормами споживання.

luchesk.com.ua

Переглядів: 78



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька