Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Половина українців підтримує смертну кару

На фото: смертна караУ східних областях України прибічників смертної кари більше, ніж у західних. Однак більшість громадян переконані, що смертна кара є страшнішим покаранням, ніж по життєве ув’язнення.

45% українців вважають, що необхідно відновити смертну кару, 43% - проти такого рішення, решта опитаних не змогли відповісти. Таке соціологічне дослідження провела компанія Research&Branding Group, повідомляє ТСН.

Воно показало, що 48% жителів сходу країни підтримують запровадження смертної кари, у центральних областях прибічників страти трохи менше – 46,5%, а на заході – 37%.

Опитані респонденти зазначають, що смертна кара це – міра для невиправних злочинців – 42%, законне покарання за тяжкі злочини – 31%, спосіб залякування – 23%, зовсім непотрібне покарання – 21%, справедлива відплата злочинцеві – 18%, крім того 7 % опитаних зазначили, що смертна кара – це спосіб оздоровлення суспільства та зміцнення моралі.

Опитування також показало, що 75% українців переконані, що рівень злочинності у країні є високим, 18% вважають його середнім, і лише 6,5% оцінили його як низький.

Дослідження проходило 20-31 березня цього року. Було опитано 2075 людей у всіх областях України. Зазначимо, що Рада Європи та Євросоюз закликають ввести мораторій на смертну кару у всьому світі. Сьогодні смертну кару, як спосіб покарання, не використовують у 73 країнах світу.

luchesk.com.ua

Переглядів: 70



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька