Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Луцькі кладовища до Великодня прибрали

До Великодніх свят міські кладовища Луцька прибрали. Зокрема 31 березня та 1 квітня силами працівників Луцького спецкомбінату КПО, а також студентів та ліцеїстів, на міському кладовищі поблизу села Гаразджа проводилась толока, у ході якої територію прибрали від сміття та інших побутових відходів, здійснили побілку бордюрів, підмітання та інші роботи.

У ході толоки з кладовища вивезли більше 100 тонн сміття. У зв'язку з тим, що весна цього року значно «спізнилась», а Великодні свята відбудуться набагато раніше, ніж торік, завдання щодо очищення кладовищ від сміття значно ускладнюється. Про це повідомив директор Луцького спецкомбінату комунально-побутового обслуговування Олександр Вікторов.

«До цих робіт ми підготувалися завчасно. Торік підприємство безкоштовно отримало 3 одиниці автомобільної техніки, тож наразі є змога вивозити з кладовищ удвічі більше сміття. Крім того, нам суттєво допомогли студенти Луцького педагогічного коледжу та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, за що я хочу щиро подякувати їх директорам – Бойчуку Петрові Микитовичу та Боснюку Павлові Зіновійовичу», – зауважує керівник підприємства.

«Аби вчасно справитися із цим завданням, ми запровадили нововведення. У 2010 році при вході на кладовище вперше почали здійснювати безкоштовну роздачу пакетів для сміття, що значно економить час при прибиранні. Адже легше і швидше навантажити пакети зі сміттям, аніж саме сміття», – додає Олександр Вікторов.

У зв’язку з тим, що сміття накопичується щодня, люди чистять пам’ятники і нагромаджують побутові відходи, прибирання продовжиться і до Провідної неділі, – стверджує директор спецкомбінату. Він запевняє, що підприємство докладе максимум зусиль, аби до Провідної неділі міське кладовище біля села Гаразджа було чистим, а лучани змогли комфортно та безперешкодно відвідати похованих на ньому родичів і близьких. Пан Вікторов зауважив, що центральне міське кладовище наразі відкрите для руху як людей, так і автотранспорту, окрім самої Провідної неділі, коли очікується великий наплив відвідувачів.




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
вакансія php-програміста в ЛУцьку
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold