Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Анатолій Грицюк: «Посіви у «Раті» – радують»

Анатолій Грицюк: «Посіви у «Раті» – радують»Голова обласної ради поцікавився станом справ у сільгосппідприємстві «Рать» Луцького району, яким керує ініціативний, наполегливий керівник, депутат обласної ради Віктор Шумський. Анатолій Грицюк, як колишній аграрій, найперше оглянув посіви ярих зернових та цукрових буряків. А їх цього року у «Раті» планують посіяти на площі 800 гектарів. Селяни зараз підживлюють озимину, вносять мінеральні та органічні добрива.

«У  нас розроблена своя система посіву, якої ми неухильно дотримуємось. Це пов’язано із сівозміною та іншими агротехнічними нормами. Сіяти у стислі строки і вчасно вести догляд за посівами дозволяє оновлений машинно – тракторний парк. Зараз сільгосппідприємство має потужні трактори John Deere, New Holland, найновіші сівалки»,- розповів Віктор Шумський.

За словами фахівців, озимина перезимувала досить успішно і зараз стрімко  пішла у ріст. ЇЇ посіви радують  око на площі 1700 гектарів.

Анатолій Грицюк: «Посіви у «Раті» – радують»

«На моє глибоке переконання - перспектива  розвитку України і Волині зокрема, в піднятті продуктивності сільського господарства. Село має бути одним із пріоритетних напрямків розвитку економіки. Візьмемо для прикладу сільськогосподарське приватне підприємство «Рать», де ми знаходимось. Це – флагман галузі краю, тому що тут вміло впроваджують наукові розробки. І тому обласна рада порушує перед селянами питання нових підходів в рослинництві і тваринництві. На жаль, і це прикро, що чимало земель в районах області – «гуляє» з року в рік. Ми сьогодні шукаємо інвесторів, які б працювали і вкладали гроші, створювали робочі місця, щоб наша земля ефективно використовувалася», - зазначив у розмові голова обласної ради.

Анатолій Грицюк поінформував також, що цього  року в області ярими зерновими  планується засіяти понад 250 тисяч  гектарів, а під цукрові буряки- близько 20 тисяч гектарів.

К.Лоцман

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
вакансія php-програміста в ЛУцьку
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold