Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Луцьк отримає диплом Ради Європи

Луцьк здобув нагороду – Європейський диплом Ради Європи. Цим високим призом Луцьк відзначений за досягнення і активну діяльність в напрямку підтримки та просування європейської ідеї. Про це повідомляють в управлінні міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради.

Такий приз від Ради Європи особливо приємний для Луцька напередодні Днів Європи, які відзначатимуться у Луцьку 15 травня. Так, в суботу, 15 травня об 11.30 годині в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки розпочнеться фестиваль традицій та звичаїв країн-членів Європейського Союзу «Євробачення», під час якого кожна школа міста буде представляти певну країну Європейського Союзу. Того ж дня відбудеться конкурс бодіарту «Європа в кольорі», інтелектуально-спортивні змагання «Євро-квест» тощо. Для школярів Луцька буде проведено міський конкурс Європейської Олімпіади.

Вже традиційно у Луцькому замку 15 травня відбудеться V Mіжнародний джаз фестиваль «Музичні діалоги 2010».

Нагадаємо, що День Європи – свято, яке відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня. Саме у цей день у 1985 році в Мілані було прийнято рішення про затвердження 9 травня Дня Європи, що також вважається Днем народження Європейського Союзу. В Україні свято було встановлено в 2003 році та проходить у третю суботу травня.

З цього  приводу в луцькій мерії заплановано прес-конференцію, яка відбудеться у вівторок, 11 травня, о 12.00 год. у іформаційно-аналітичному центрі «Луцьк» (каб. 105), що за адресою: м.Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19.




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
31600 USD
Ford  - 2008 г.в Харьков, Ford - 2008 г.в
11900 USD
Ford  - 2005 г.в Винница, Ford - 2005 г.в
2500 USD
Opel Kadett - 1986 г.в Болехов, Opel Kadett - 1986 г.в
2800 USD
ЗАЗ 1103 Славута - 2004 г.в Харьков, ЗАЗ 1103 Славута - 2004 г.в
12500 USD
Toyota Camry - 2003 г.в Одесса, Toyota Camry - 2003 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Хотколд Магазин электротехники Hotcold
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"