Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Свідків будуть допитувати через Skype

Свідків будуть допитувати через SkypeДепутати дозвоили проводити допит свідків за допомогою телефону або ж відео конференції, у разі якщо особа не має можливості прийти до залу суду за місцем проживання.

За відповідний законопроект № 8467 проголосувало 283 народних обранця. Відповідно до документу, відеоконференція або телефонні переговори можуть використовуватися для забезпечення безпеки осіб, які участують у кримінальному розслідуванні. Конференція може проводитися на підставі рішення суду, прокурора або слідчого.

Відповідно до прийнятого закону, відео конференція може використовуватися для допиту експерта, підозрюваного, свідка, підсудного. Протягом всієї відео трансляції проводиться запис відео і звуку. Відеоконференція може використовуватися для відтворення обставин злочину, пізнання та очної ставки. Передбачається, що письмова згода Генеральної прокуратури та компетентних органів дозволить створити на Україні міжнародну слідчу групу, до якої ввійдуть представники органів досудового слідства, дізнання та прокуратури України й з інших зацікавлених іноземних держав.

Документ передбачає, що якщо для участі у слідчих діях та пред’явлені свідчень необхідна особиста присутність особи, що перебуває під вартою у іншій державі, та з боку органів досудового слідства, судді чи прокурора готується кримінальна справа про тимчасову передачу особи на територію України. Передача особи, що знаходиться під вартою в Україні можлива лише при клопотанні компетентного органу іноземної держави. Тимчасова передача може здійснюватися лише у випадку письмової згоди самої особи.

luchesk.com.ua

Переглядів: 64



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька