Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

В Україні з’являться платні дороги

В Україні з’являться платні дорогиЧерез декілька років в Україні можуть з’явитися перші платні дороги. Це стало відомо зі слів глави Державної служби автомобільних доріг Євгена Прусенка.

Як повідомляє ТСН, чиновник зазначив, що не обов’язково кожна якісна дорога в Україні повинна бути платною. Однак, якщо у держави немає достатньо коштів для ремонту, це варто робити за допомогою приватного капіталу. У такому випадку дороги приноситимуть прибутки.

На запитання, коли в Україні з’являться платні дороги, Прусенко відповів, що можливо через три-чотири роки, а може і раніше «Коштуватиме проїзд такими автошляхами від 30 копійок за 1 кілометр для легкового автомобіля, тобто 3 євроценти».

Чиновник пояснив, що системи оплати за проїзд дорогами можуть бути різними. Він навів приклад, що у Німеччині за 1 км шляху з вантажівок беруть 0,29 євро, тобто 3 гривні. Одразу ж після того, як автомобіль виїхав на автобан, з допомогою GPS починається рахунок.

Прусенко зазначив, що скоріше за все платні дороги будуть там, де їздять люди, які готові платити, це автошляши сполученням Київ-Крим, Київ-західний кордон, Москва-Крим.

За його словами, важливо те, що будівництво такої дороги можна розпочати вже зараз, а не чекати п’ять років, коли у держави з’являться гроші.

luchesk.com.ua

Переглядів: 73



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька