Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

На честь ювілею Луцька буде відчеканено монету

На честь ювілею Луцька буде відчеканено монетуПам'ятна монета ««925 років м. Луцьку» була включена у цьогорічний план випуску українських монет та сувенірної продукції. Постанову про це затвердив Національний банк. Національний Банк запропонував ескізи аверсу та реверса даної ювілейної монети, її номінал – 5 гривень. На реверсі цієї монети використано герба міста, на аверсі зображена В'їзна (Любартова) Вежа Луцького замку, так вирішила міська рада, прийнявши відповідне рішення. У зв'язку з цим міська рада також прийняла рішення про звільнення Національного банку України від сплати збору за використання луцької символіки. Контролювати це рішення доручено заступнику міського голови Гоцалюку П.П. та постійній комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів (під керівництвом Корольчука Ю.С.)

Нагадаємо, що на сесії Луцької міської ради, яка відбулась 31 березня 2010 року, виступив її голова, Богдан Шиба. Він відмітив, що в разі позитивного рішення стосовно відчеканення ювілейної монети на честь 925-річчя міста, така монета буде сприяти підвищенню іміджу міста Луцьк. Депутати міської ради Луцька підтримали таке рішення, «за» висловилося» 27 із 34 присутніх депутатів.

Представники департаменту інформаційної політики міськради Луцька висловили переконання, що видання ювілейної монети буде сприяти підняттю іміджу міста, зробить його ще більш привабливим для туристів, збільшить популярність історичної та культурної спадщини.

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
вакансія php-програміста в ЛУцьку
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold