Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

22-23 червня – дні скорботи у Луцьку

22-23 червня – дні скорботи у Луцьку

Фото з сайту: gazeta.ua

22 червня о 9.30 лучани вшанують пам’ять загиблих у Великій Вітчизняній війні. На Меморіальному комплексі «Вічна слава» за загиблими відправлять панахиду та покладуть квіти до пам’ятників.

О 10.00 міська влада закликає лучан вшанувати пам’ять загиблих у 1941-1945 рр. хвилиною мовчання. У цей час зупиняться підприємства, робота в організаціях, на установах (крім тих, де встановлено безперервний режим роботи). Зупиниться приватний та громадський транспорт у місті з поданням звукових сигналів.

У цей день влада міста рекомендує утриматися від проведення святкування. Гучної музики не буде у ресторанних закладах, торгових центрах та на ринках.

23 червня о 12 годині на Замковій площі розпочнеться мітинг-реквієм та панахида у пам’ять жертвам-в’язнів Луцької тюрми. Після того представники влади, громадських організацій та небайдужі лучани покладуть квіти до пам’ятного знаку.

Цього дня на Центральному ринку заборонено звучання музики.

luchesk.com.ua

Переглядів: 104



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька