Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

На День Незалежності закладуть нову школу

На День Незалежності закладуть нову школуГубернатор області Борис Клімчук повідомив, що на День Незалежності у Луцьку буде закладено нову школу.

«Із оркестром і піонерами», - добав голова Волинської ОДА. Спілкуючись із мером Миколою Романюком, він зазначив, що і оркестри, і піонери, і камінь – за міські кошти, все решта – за державні.

Про будівництво школи Микола Романюк повідомив ще 15 червня. Він розповів, що школа №27 з’явиться у 55-ому мікрорайоні. Будівництво розпочнеться ще у 2011 році, там же буде збудовано і дитячий садочок та великий басейн. Однак спочатку повинні пройти тендерні процедури. За словами мера міста кошти на спорудження навчального закладу виділить держава.

Доречі, вперше про майбутнє будівництво у 55-ому мікрорайоні мер міста говорив під час розширеної наради з участі членів виконкому та градоначальника Луцька у грудні 2010 року. Тоді Микола Романюк зазначив, що у місті є проблеми із навчальними закладами, оскільки деякі учні змушені навчатися у другу зміну. Тому варто збільшити кількість шкіл у Луцьку.

luchesk.com.ua

Переглядів: 110
Віталій в 2011-07-20 11:11:09 коментує:
Поверніть дітям садочки.

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька