Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

На Волині примусово лікуватимуть туберкульоз

На Волині примусово лікуватимуть туберкульоз

Фото з сайту: da100let.dn.ua

На Волині хочуть запровадити примусове лікування туберкульозу. Для цього планується спорудження спеціального відділення на базі лікарні, що знаходиться у селі Луків Турійського району.

Це стало відомо 14 липня на засідання регіональної колегії волинської обласної ради зі слів начальника управління охорони здоров’я Івана Грицюка.

Він повідомив, що відділення буде опікуватися хворими на туберкульоз, які ухиляються від добровільного лікування. Зокрема, це стосується хворих у місцях позбавлення волі, бездомних осіб та інших осіб, які ухиляються від лікування небезпечної інфекції.

У село Луків будуть відправляти осіб, яким назначено лікування рішенням суду. За словами губернатора області Бориса Клімчука, таке відділення почне роботу уже у найближчому майбутньому.

«Ми все це влаштуємо. Якщо необхідно, то у Лукові відділення з’явиться із охороною та решітками. У області є люди, які хворіють, вони переносять інфекцію. Їх необхідно ізольовувати і лікувати. Суспільство у цьому випадку безпощадне в доброму сенсі», - сказав Клімчук.

luchesk.com.ua

Переглядів: 90



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька