Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

Ще один крок у Кубку України

ФК «Волинь»Володар Кубка України серед аматорів «Ірпінь» Гореничі до початку протистояння здавалася більш ніж серйозним суперником, маючи у своєму складі таких зірок, як Кардаш, Ващук, Цихмейструк, Яшкін, Ребров, Косовський та Нагорняк. Сумарний досвід гравців «Ірпіня» мав стати гандикапом у грі с підопічними Віталія Кварцяного, котрі ще тільки починають налагоджувати ігрові зв’язки та набирати форму.

Та попри все  «Волинь» у виїзному матчі відчувалася  справжнім господарем на футбольному  полі. Вадим Рибальченко на 65-й хвилині оформив дубль, зробивши рахунок у матчі 3:0 на користь лучан. В проміжку між голами Вадима відзначився півзахисник Євген Пічкур, а коли бразильський легіонер «Волині» Рамон Лопес забив четвертий гол – питання про переможця двобою було остаточно знято. Господарі лише змогли забити гол престижу, засвідчивши розгромний рахунок 1:4.

Отже наша команда  продовжує боротьбу за Кубок України. Цікаво, що на цьому етапі із боротьби вибули ПФК «Севастополь», ФК «Львів»  престижному змаганні.

Жеребкування 1/16 турніру, до якої у зв’язку із зняттям  зі змагань ФК «ІгроСервіс» (Сімферополь) без гри також вийшов ФК «Харків», відбудеться сьогодні о 16.00. На цій стадії змагань до 16 переможців другого попереднього раунду приєднаються команди Прем’єр-лиги.

А вже у неділю «Волинь» у Криму зіграє свій черговий матч з «Феніксом-Іллічівцем» в рамках 4-го туру чемпіонату України. До речі команда з Калініно свій кубковий матч виграла, подолавши на виїзді вінницьку «Ниву» 1:0.

1/32 Кубку України  "Ірпінь" Гореничі - "Волинь" 1:4

Голи: Степанишин (70) - Рибальченко (38), Пічкур (51), Рибальченко (65), Лопес (68)




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка