Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Футбол. Святкова перемога

Футбол. Святкова перемогаУ суботу перед пасхальними святами на стадіоні «Авангард» зібралися насправді найпалкіші вболівальники «Волині», котрих кожного домашнього матчу постійно «піарить» диктор. Приводом для цих зборів став не тільки матч 20-го туру з кримським «Фенікс-Іллічівцем», але й ювілейна дата в історії ФК «Волинь». П’ятдесят років тому, а точніше 3 квітня 1960 року, було сформовано першу офіційну юридичну заявку нової луцької команди і визначено її назву – «Волинь» (Луцьк). А найкращим подарунком як для вболівальників, так і для керівництва клубу, тренерського штабу, футболістів та ветеранів команди, безперечно була перемога.

І з перших хвилин матчу стало зрозуміло, що в цей день сенсацій не відбудеться за будь-яких умов. Налаштовані та відмобілізовані лучани з перших хвилин повели наступ на ворота гостей. Вже у дебюті Сергій Литовченко потужно пробив головою, а пізніше Сергій Сімінін тим же приймом цілив у рамку, проте кримчани встояли. Лопес зі штрафного перевірив поперечину, аж доки до справи не взявся Кінаш. Ярослав майстерно скористався навісом з кутового, головою відправивши м’яч у сітку.

Після забитого голу ініціатива повністю перейшла на бік гравців у малинових футболках  і моменти у воріт «Фенікса-Іллічівця», котрі захищав повний тезка нашого Сергія Литовченка, стали виникати все частіше та частіше. Герасимюк, Бабир, Лопес та той же Кінаш вже у першому таймі могли значно збільшити рахунок гри, але своїми шансами не скористалися. Особливо запам’ятався момент, коли голкіпер кримчан у своїй штрафній помилився з перехватом м’яча, а лучанин Бабир з гострого кута штовхнув «зіркового» (м’яч був саме таким, а не смугастим) в створ воріт. Нажаль спортивний снаряд прокотився по лінії воріт від стійки до стійки, у сітку так і не потрапивши. За рахунку 1:0 команди пішли у роздягальні.

Перерва, вже в котре у цьому сезоні, більше пішла на користь підопічним Віталія  Кварцяного. Вісім хвилин другого тайму знадобилося лучанам аби запалити на табло рахунок 2:0. Після пасу Олексія Бабира в центр штрафного майданчика гостей, в потрібному місці опинився Кінаш, який в дотик відправив м’яч у сітку.

Після цього моменту на полі було видно лише одну команду – луцьку «Волинь». Територіальна та ігрова перевага цілком була на боці господарів, але наступного голу вболівальникам довелося чекати аж 25 хвилин. Своїм першим голом за лучан відзначився бразильський велетень Леонардо, який використав вихід сам на сам з голкіпером гостей. А за пару хвилин креативний Кінаш гарним пасом відправив на побачення з Литовченко капітана волинян Олега Герасимюка, котрий встановив остаточний рахунок зустрічі.

Крупна перемога стала граним подарунком для всіх, кому не байдужа доля ФК «Волинь» в  день її п’ятдесятиріччя. Наступний  поєдинок наші земляки зіграють на виїзді з ФК «Харків» 7-го квітня.

Матч 20-го туру:

ФК  «Волинь» – ФК «Фенікс-Іллічівець» Калініно 4:0 (1:0)

Голи: Кінаш, 14, 49, Леонардо да Коста, 72, Герасимюк, 74.

ФК «Волинь»: 42.Ндоє, 24.Мостовий, 3.Сімінін, 37.Ковалюк, 5.Лопес (31.Пічкур, 46), 26.Бабир (17.Павлов, 60), 21.Кінаш (7.Лісовий, 78), 15.Литовченко, 9.Герасимюк, 10.Шарпар (11.Гошкодеря, 21), 20.М.Олівейра (38.да Коста, 46)

«Фенікс-Іллічівець»: 1.Литовченко, 14.Коваленко, 25.Титомир (8.Повальчук, 46), 2.Панченко (21.Леонов, 46), 4.Пономаренко, 5.Луценко, 7.Антонюк, 20.Малий (11.Корольков, 65), 19.Семенина, 10.Блудов (23.Малюк, 66), 9.Івашко

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
вакансія php-програміста в ЛУцьку
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold