Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Ващук залишає «Волинь»

Ващук залишає «Волинь»

Фото з сайту: hotsport.com.ua

Захисник ФК «Волинь» Владислав Ващук вирішив покинути команду Віталія Кварцяного. 36-річний футболіст, який грав раніше за київське «Динамо» та московський «Спартак», свою кар’єру не планує завершувати, а лише хоче новий сезон почати у новій команді.

Ващук розповів, що він поспілкувався з головним тренером «Волині» та вони дійшли згоди, що контракт, термін якого завершився 31 травня, футболіст не буде продовжувати. «Однак футбольний клуб не повністю розрахувався із боргами по заробітній платі за минулий чемпіонат, тому ми направили колективного листа у футбольні органи аби змінити ситуацію», - сказав Ващук.

Футболіст розповів, що після відпустки самостійно тренується. На відпочинку Греції був проведений міні-турір з колишніми «динамівцями». Ващук сказав, що попросить «Динамо» дати йому дозвіл продовжувати тренування у молодіжній команді клубу. Він говорить, що закінчення контракту з «Волинню» не означає завершення його футбольної кар’єри. «Буду підтримувати форму і шукати нову команду», - каже футболіст.

luchesk.com.ua

Переглядів: 51



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька