Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

Традиції настільного хокею

настільний хокей у рамках спортивно-масових заходів «Волинь-2009»Понад 70 дітей різних вікових категорій взяли участь у фізкультурно-оздоровчіх та спортивно-масових заходів «Волинь-2009», організованих обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації з нагоди Дня незалежності України.

До програми змагань увійшли настільний хокей  та конкурс малюнків на спортивну  тематику. Чемпіонат з настільного  хокею за останні роки став гарною традицією для дітлахів, які знаходяться на відпочинку. Цього разу у таборі Орлятко, що у селі Сирники Луцького району у змаганнях з настільного хокею серед хлопців перемогу отримав Всеволод Рубців, друге місце зайняв Ярослав Хомик, а третє – Владислав Цісарук. Серед дівчат перемогла Світлана Чачанко, друге місце у Ганни Климчук, а третє – у Юлії Пурискіної.

Всіх переможців та призерів організатори змагань нагородили грамотами та літературою від Національного олімпійського комітету.




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка