Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Картинг. Перегони для всіх бажаючих

Картинг. Перегони для всіх бажаючихВ світі автоспорту найпопулярнішими перегонами безумовно є етапи «Формули 1», а в Луцьку поступово набирають обертів змагання у картинг-центрі спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті», де напередодні  фінішував Весняний Кубок СРК, в якому взяли участь всі бажаючі.

За побажаннями  учасників організатори ввели  дві категорії (в залежності  від ваги) у чоловіків, дали можливість показати майстерність жінкам та започаткували дитячі перегони. Переможцем у змаганнях серед чоловіків у категорії до 90 кіло з результатом 30,898 секунд став Ігор Шевельов, другу сходинку посів Віталій Талько, а третю Ігор Волох. В категорії понад 90 кг найкращим став Денис Деркач (31,515), слідом за яким фінішували Андрій Киричук та Олександр Городинський. Серед жінок вже вдруге поспіль немає рівних Оксані Степасюк, яка цього разу продемонструвала результат 32,130 секунд. На другій та третій сходинці, відповідно, розташувалися Оксана Саврицька та Наталія Тихольчук. І, нарешті, дитячі перегони виграв Артем Бебко (32,859), який обійшов Олександра Гончарука та Микиту Павлова.

Картинг. Перегони для всіх бажаючих

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
вакансія php-програміста в ЛУцьку
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold