Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Хокей. Свято дитячого хокею

Хокей. Свято дитячого хокеюДнями на ковзанці «Снігова королева», що в обласному центрі, фінішував дитячий хокейний турнір «Соколята», присвячений пам'яті поета, композитора, співака В'ячеслава Хурсенко. В представницькому турнірі взяли участь команди «Соколята» Луцьк, «Крижинка» Київ, «Галичина» Львів та «Піраньї» Вінниця.

Нажаль вихованцям луцької школи хокею не вдалося  вирвати бодай очко в більш  досвідчених суперників, але в  усіх матчах «Соколята» продемонстрували бойовий дух, не залишивши сухим  жодного з голкіперів суперників.

Бронзові нагороди вибороли хокеїсти столичної «Крижинки». А у вирішальному матчі за перше  місце кращими виявилися вінницькі  «Піраньї», котрі переграли «Галичину» з міста Лева з рахунком 6:2.

На продовження дитячого турніру в Луцьку був організований фінальний матч серед місцевих юнаків із справжніми кубком для переможця та медалями. Вихованці хокейної школи були рівномірно поділені на дві команди: «Бобри» Сергія Русанова та «Акули» Андрія Вершецького.

Хокей. Свято дитячого хокею

Цікавий та видовищний (в повному розумінні цього слова) поєдинок завершився перемогою Бобрів — 2:1 (1:1, 0:0, 1:0). Вирішальний гол забив 7-річний Дмитрик Басараб, син лівого нападника ХК «Луцьк» Іллі Басараба. Раділи перемозі діти неймовірно, в стилі справжніх профі — поскидали рукавиці, покидали на лід ключки та влаштували купу-малу.

Всі учасники матчу були нагороджені медалями за перше-друге місця. Переможцям був вручений перехідний Кубок, який тепер щороку буде розігруватися серед дитячих команд.

luchesk.com.ua

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Афіша міста Луцьк та Волинської області
вакансія php-програміста в ЛУцьку
Телефонний довідник Луцька
Хотколд Магазин электротехники Hotcold