/* 728x90, создано 16.12.08 */

Четвер
26 Лютого
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Home Новини Регіон «Зняла пороблення» за... 12 тисяч гривень!

«Зняла пороблення» за... 12 тисяч гривень!

Написати листа Print PDF

«Зняла пороблення» за... 12 тисяч гривень!Після візиту циган-«цілителів» жителька села Комарове Маневицького району не дорахувалася 12 тисяч гривень! Перед цим шахраї нібито знімали на грошах гріхи та пороблення з родини.

У той день цигани їздили селом, продаючи усякий крам. Торгували верхнім одягом, одіялами, різними побутовими дрібничками. Шикалюки на свою біду теж відчинили двері ромам. Вже з порогу одна циганка почала лякати господиню, мовляв, хтось підлив їм під хату мертву воду, на родину накладено страшне пороблення. Ці слова на стільки вплинули на пенсіонерку, що вона запросила «провидицю» (шахрайка назвалася відомою цілителькою) до хати. Гостя попросила у господині хустину, ікону, яйце та свячену воду. І розпочала «обряд».
– За словами потерпілої, циганка читала молитви, шепотіла незрозумілі слова, а потім на хустку розбила яйце, – розповідає Ірина Новосад з відділу зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області. – Коли бабуся поглянула на хустинку, то побачила там тонку чорну річ, схожу на маленьку ящірку, і ще більше злякалася. Як згодом з’ясували слідчі, це було звичайнісіньке пасмо волосся.

«Зняла пороблення» за... 12 тисяч гривень!

Дивує ось що: за рухами аферистки, наче зачаровані, спостерігали не тільки господиня дому, а й її чоловік та син. І слухняно виконували усі накази. Циганка попросила свячену воду в кінці городу, де «ніколи людська нога не ступає». Зробили. Тоді загадала принести усі гроші, що є, аби позбутися лиха у хаті. Переживаючи за родину, налякана пенсіонерка дістала зі сховку 12 тисяч гривень, які давно відкладала з чоловіком. Циганка замотала купюри у папір і сказала, аби господиня відразу зашила згорток у подушку. Коли бабуся все виконала, їй заборонили заглядати до заощаджень три дні. Мовляв, саме за цей час людина, яка навела на сім’ю біду, сама в дім прийде – і чари розвіються.
Та вказаного строку жінка не дотрималася – закортіло все ж таки перерахувати свої кровні. Та, розшивши подушку, вона побачила, що у згортку немає ані гривні!

«Зняла пороблення» за... 12 тисяч гривень!

Як не складно розкривати подібні злочини, та цю аферистку волинські правоохоронці вирахували досить швидко. А затримали «провидицю» аж у Сумській області.
– Піймати шахрая важко, адже він майже не залишає по собі ніяких слідів та доказів власної присутності, процедуру обману продумує досить чітко та хитро, – каже начальник відділення карного розшуку Маневицького райвідділу міліції Олексій Лисюк. – Крім того, цигани – чудові психологи, які знають, як потрібно себе поводити з людьми, аби ті їм довірилися. Однак у цій справі Раїса припустилась помилки – залишила відбитки пальців на іконі.
Затримали циганку на Сумщині в хаті батька, якого вона саме прийшла відвідувати. До речі, ця особа уже притягувалася до кримінальної відповідальності за шахрайство. Тоді, у 2006-му році, за подібний злочин Ратнівський районний суд Волинської області покарав аферистку «умовно».

Фото надане ЦГЗ УМВС України у Волинській області
Наталія КРАВЧУК
Last Updated ( Середа, 18 лютого 2009 14:51 )   Написать автору ЛС

Додати коментар


Оголошення

Ремонт автопла...
Автомототехника (19.02.2009)
Продаємо АВТОТ...
Автомототехника (18.02.2009)
Продаем автоп?..
Автомототехника (18.02.2009)
РЕССОРЫ широк?..
Автомототехника (18.02.2009)
Продается будк...
Автомототехника (05.02.2009)



Останні

Популярні

Офіціоз

Фоторепортаж

 

Привітальні ілюстрації до 23 лютого - Дня Захисника Вітчизни

 ...

 

Фоторепортаж падіння літака A320 в річку Гудзон у Нью-Йорку

Літак A320 компанії US Airways вде...

 

Кращі карикатури "Новий рік 2009"!

Підбірка за фото с сайту: cari...