/* 728x90, создано 16.12.08 */

Четвер
26 Лютого
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Міський голова підтримав малий бізнес

Написати листа Print PDF

Міський голова на особистому прийомі вчора, 8 грудня, підтримав ініціативу двох луцьких підприємців організувати у місті Луцьку мережу кіосків для продажу хлібо-булочної продукції.

Як розповів пан Ігор, один з тих, хто звернувся, на сьогодні вони уже встановили кілька таких кіосків, проте на приватних територіях. В ситуації фінансової кризи та враховуючи труднощі підприємницького старту, їм стало просто неможливо утримувати кіоски на цих землях. Тому підприємці звернулися до міського голови з проханням отримати право оренди комунальної землі для встановлення цих кіосків. Вони впевнені, що один власник землі та стабільність у ділових стосунках (що не завжди мало місце з приватними власниками землі) сприятимуть розвитку їхнього бізнесу.

«Але у міських чиновників виникало багато питань до нас саме через те, що ми хочемо встановлювати малі архітектурні форми. Й, крім того, нам кажуть: а чи не будете ви там пивом та цигарками торгувати? Ми ж запевняємо, що в широкому асортименті тільки хлібо-булочної продукції якраз і полягає наша комерційна новизна. Адже таке не завжди запропонує продуктовий магазин» - каже пан Ігор.

Міський голова Богдан Шиба дав вказівку департаменту підприємництва в межах закону допомогти максимально швидко організувати проходження усіх дозвільних процедур та дозволити розташування кіосків. При тому Богдан Шиба зауважив, що підтримувати мале підприємництво – важлива соціальна функція влади міста. Адже малий бізнес – та сфера економіки, що постійно створює нові робочі місця та утримує баланс роздрібних цін у місті. А це надважливо в умовах фінансової кризи.

До речі, у ході вчорашнього прийому міський голова виконав ще одне прохання підприємців. Один з відвідувачів вказав на те, що після заборони паркування на вулиці Карпенка-Карого (абсолютно логічно продиктованого вимогами полегшити рух автотранспорту) підприємці не мають змоги вивантажувати свій товар. Тому міський голова розпорядився встановити під знаками заборони паркування напис: «Крім автотранспорту підприємців, які розвантажують товар».

Довідка

Загалом на особистому прийомі 8 грудня 2008 року міський голова прийняв 25 відвідувачів.

 

Юрій Ричук
Департамент інформаційної політики
Луцької міської ради
 

Оголошення

Ремонт автопла...
Автомототехника (19.02.2009)
Продаємо АВТОТ...
Автомототехника (18.02.2009)
Продаем автоп?..
Автомототехника (18.02.2009)
РЕССОРЫ широк?..
Автомототехника (18.02.2009)
Продается будк...
Автомототехника (05.02.2009)



Останні

Популярні

Офіціоз