/* 728x90, создано 16.12.08 */

Четвер
26 Лютого
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Редактори волинських ЗМІ схвалюють ідеологію міської влади

Написати листа Print PDF
Луцький міський голова Богдан Шиба зустрівся з головними редакторами провідних волинських засобів масової інформації. Мета зустрічі – обговорення інформаційної кампанії з відзначення в обласному центрі Волині 100-річчя від дня народження ідеолога українського національного руху, голови Проводу ОУН, визначного політичного діяча Степана Бандери. Про це повідомляє департамент інформаційної політики Луцької міської ради.

На думку міського голови, належна організація та проведення в місті заходів із такої нагоди матиме суттєве значення для зміцнення національно-патріотичного духу серед громадськості. Адже постать Степана Бандери, логіка його вчинків та історичне тло діяльності – ключові факти об’єктивного розуміння того, як ця ідея формувалася.

Головний редактор газети «Сім’я і дім. Народна трибуна» Іван Корсак подякував міській владі за повернення Луцьку української історії та імен. Йому імпонує, що питання з відзначення 100-ліття з дня народження Бандери ставиться ширше – пропагується національний рух в цілому.

Загалом схвально відгукувалися про ідеологічні пріоритети міської влади керівники, провідні журналісти та власкори авторитетніших волинських та всеукраїнських ЗМІ Василь Простопчук («Віче-інформ»), Євген Хотимчук («Вісник і К°»), Володимир Лис («Волинь-нова»), Зиновій Жижара («Укрінформ»), Володимир Данилюк («Волинська газета»), Галина Федоренко («Відомості»), Микола Якименко («Голос України»), Олег Величко (ТРК «Аверс»), Михайло Савчак («Діалог»), Віктор Трофимчук («Луцький замок»).

Учасники зустрічі зійшлися на думці, що заходи з відзначення 100-річчя від дня народження Степана Бандери в обласному центрі Волині варто проводити «достойно, але без перебільшень і фанатизму».
Last Updated ( Середа, 17 грудня 2008 11:26 )  

Оголошення

Ремонт автопла...
Автомототехника (19.02.2009)
Продаємо АВТОТ...
Автомототехника (18.02.2009)
Продаем автоп?..
Автомототехника (18.02.2009)
РЕССОРЫ широк?..
Автомототехника (18.02.2009)
Продается будк...
Автомототехника (05.02.2009)



Останні

Популярні

Офіціоз