/* 728x90, создано 16.12.08 */

Четвер
26 Лютого
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


В оселях лучан цієї ночі потепліє

Написати листа Print PDF
В результаті сьогоднішніх переговорів між керівниками державно-комунального підприємства «Луцьктепло» та ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» за участю представників міської влади досягнуті домовленості про те, що мешканці 33-го та 40-го кварталів Луцька таки отримають повноцінне тепло. Про це повідомив у телефонному коментарі заступник міського голови Владислав Стемковський.

«В результаті понад тригодинних переговорів було досягнуто компромісного рішення про порядок розрахунків між «Луцьктепло» та «Луцьктеплоенерго»… Головному інженеру «Луцьктеплоенерго» дана вказівка підвищувати температурний режим у тепломережах. За декілька годин теплоносій вийде на оптимальний рівень, і в оселях мешканців 33-го і 40-го кварталів цієї ночі помітно потепліє», – зауважив Владислав Стемковський.

Нагадаємо, що такого рішення досягнуто в результаті дуже напруженого трудового дня: це питання розглянула комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій і були намічені шляхи до цивілізованого виходу з ситуації. Втім, це завадило окремим політикам вдосталь поспекулювати на цій темі: поки одні працювали й шукали вихід, інші робили собі піар «захисників громади»…

Департамент інформаційної політики
Луцької міської ради
Last Updated ( П'ятниця, 19 грудня 2008 12:18 )   Написать автору ЛС

Додати коментар


Оголошення

Ремонт автопла...
Автомототехника (19.02.2009)
Продаємо АВТОТ...
Автомототехника (18.02.2009)
Продаем автоп?..
Автомототехника (18.02.2009)
РЕССОРЫ широк?..
Автомототехника (18.02.2009)
Продается будк...
Автомототехника (05.02.2009)



Останні

Популярні

Офіціоз