Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Астрологічний прогноз для міста Луцьк на другу половину жовтня

Астрологічний прогноз для міста ЛуцькПопереджаємо  тих, хто володіє в Луцьку бізнесом по продажу прикрас або мобільних телефонів – посильте охорону своїх торгівельних точок або складів. З 17 по 23 жовтня можлива спроба пограбування або розбійного нападу.

Жовтень 2010 року принесе нам несподіванки не тільки в день виборів до місцевих влад. Тільки один раз на 800 років настає місяць з п’ятьма неділями, п’ятьма суботами та п’ятьма п’ятницями. Це означає, що протягом останнього тижня жовтня можна очікувати на несподіване збагачення. Для цього треба зосередитись на своїх бажаннях та уявити їх собі як вимога чіткіше. Ваші мрії мають притягнути гроші.

Лучани не підуть на виборчі дільниці і  вибори в Луцьку можуть, навіть, бути визнаними недійсними. А причиною може бути банальна лінь.

Дітям під час канікул краще знаходитись  під наглядом дорослих. Це вбереже  Ії від небезпеки на дорогах, а, особливо, на зупинках місцевого транспорту. Дуже небезпечними будуть пригоди із скутерами та мопедами.

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
14500 USD
Mercedes benz
  - 2001 г.в Луцк, Mercedes benz - 2001 г.в
16900 USD
Mitsubishi Outlander - 2005 г.в Киев, Mitsubishi Outlander - 2005 г.в
20000 USD
Lexus LS - 2004 г.в Артемовск, Lexus LS - 2004 г.в
10600 USD
Opel Vivaro - 2004 г.в Киев, Opel Vivaro - 2004 г.в
7500 USD
Dacia Logan - 2006 г.в Киев, Dacia Logan - 2006 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"