Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Кредитній спілці, яка позичила понад 225 мільйонів гривень, настав капець?

Кредитній спілці, яка позичила понад 225 мільйонів гривень, настав капець?

Злочин, скоєний посадовими особами кредитної спілки, виявили спільно співробітники управління боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом ДПА у Волинській області та прокуратури міста Луцька.

Як з'ясувалося, право залучати внески (вклади) членів кредитної спілки на депозитині рахунки це приватне підприємство втратило згідно із розпорядженням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України ще в середині вересня 2006 року.

Дію відповідної ліцензії на згаданий вид діяльності на той час тимчасово призупинили.

Аргументами для такої санкції зі сторонни контролюючого органу стало порушеня кредитною спілкою ліцензійних умов щодо дотримання критеріїв ліквідності капіталу, платоспроможності, прибутковості, якості активів та ризикованості операцій. Іншими словами, вкладати та позичати кошти за посередництвом цієї кредитної спілки стало доволі ризикованою операцією. Тобто, за певних економічних умов для громадян це стало б досить невдалим фінансовим проектом.
Очевидно, що громадяни, (а таких виявилося чимало), які продовжували приносити гроші в спілку для депозитних вкладів, не знали про тимчасове призупинення дії ліцензії кредитного підприємства. Не переймалися цим і посадові особи підприємства, бо за неповних два роки за діючими депозитними договорами, укладеними до початку дії розпорядження, «напозичали» в людей більше 225 мільйонів гривень і отримали дохід у вигляді відсотків за вкладами сумою 12 мільйонів 770 тисяч гривень.
Як каже начальник управління боротьби з відмиванням доходів, отриманих злочинним шляхом ДПА в області Микола Дей, лише шестеро волинян принесли в спілку понад 58,2 мільйона гривень. До слова, в деклараціях про доходи, що подаються фізичними особами до податкової служби щорічно, ці місцеві мільйонери декларували суттєво менші статки.
Тим часом, злочинна комерційна підприємливість не залишилася поза увагою правоохоронців. Прокуратурою міста Луцька порушено кримінальну справу, яку розслідує слідчий відділ Луцького міськвідділу УМВС у Волинській області. Наразі коло осіб, причетних до діяльності кредитної спілки, встановлюють правоохоронці. До складу слідчо-оператвиної групи ввійшли співробітники волинської податкової міліції. А Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг Україна позбавила кредитну спілку ліцензії на залучення коштів від населення під депозити остаточно.

Вільям КРУЗ



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
14500 USD
Mercedes benz
  - 2001 г.в Луцк, Mercedes benz - 2001 г.в
16900 USD
Mitsubishi Outlander - 2005 г.в Киев, Mitsubishi Outlander - 2005 г.в
20000 USD
Lexus LS - 2004 г.в Артемовск, Lexus LS - 2004 г.в
10600 USD
Opel Vivaro - 2004 г.в Киев, Opel Vivaro - 2004 г.в
7500 USD
Dacia Logan - 2006 г.в Киев, Dacia Logan - 2006 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"