Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Шварценеггер повертається у кіно

Шварценеггер повертається у кіноПісля тривалої паузи Арнольд Шварценеггер з’явиться у кіно, однак не в ролі Термінатора.

Він зіграє персонажа тренера-невдахи з верхової їзди у фільмі за книгою Річарда Неша «Плач мачо». Сюжет книги такий. У головного героя загинула дружина та син. На вимогу боса він змушений викрасти дев’ятирічного хлопчика у Мексиці. Мати дитини не хоче відпускати його додому, тому викрадач змушений везти його у США, переховуючись від поліцейського переслідування.

Американські видання повідомляють, що на головну роль претендували різні зірки, зокрема Клінт Іствуд та Пірс Броснан, однак обрано було Шварценеггера.

Режисером кінострічки стане Бред Ферман, права на екранізацію придбав продюсер «Хрещеного батька» Ел Радд. За його словами, фільм має всі шанси стати класикою. Він матиме дуже високий емоційний рівень. Будуть і сльози, і сміх. Окрім того глядачі матимуть змогу побачити нового Шварценеггера. Більшість знає його як мускулистого парубка, однак в житті він м’який і делікатний. Саме цю сторону і буде представлено у фільмі.

Згідно американських даних, за роль у цьому фільми Арнольд Шварценеггер отримає гонорар близько 12 мільйонів доларів і ще четвертину від цієї суми від касових зборів.

Зйомки стрічки розпочнуться у вересні, а вихід на широкий екран залежить від того, як проект продаватиметься на кіноринку. Доречі, раніше Арнольд Шварценеггер уже погодився зіграти у наступній частині про Термінатора.

luchesk.com.ua

Переглядів: 62



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"