Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

На книжковому ярмарку лучан закликали до читання

На книжковому ярмарку лучан закликали до читанняУ Луцьку розпочала роботу міжнародна книжкова виставка. Ярмарок «Книги Великої Волині», присвячений 20-ій річниці незалежності України, триватиме три дні. Різноманітні книги українських видавництв представлено у Волинському обласному музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка.

Прес-служба Волинської облдержадміністрації повідомляє, що на першому дні виставки були присутні губернатор краю Борис Клімчук, голова облради Володимир Войтович і заступник голови ОДА Олександр Курилюк. Чиновники ознайомилися з виданнями, представленими на стендах та придбали деякі книги.

Голова облдержадміністрації сказав, що ця виставка для Волині – велика справа, оскільки жодні технології не спроможні замінити Книгу. «Це унікальний винахід людства», - наголосив Борис Клімчук.

Він також зазначив, що для повноцінного виховання своїх дітей батьки повинні мати вдома хорошу бібліотеку.

У рамках ярмарку пройшов обласний конкурс читців української книги серед учнів та студентів Волині. Переможці марафону отримали призи з рук Бориса Клімчука та Володимира Войтовича – 300 та 100 гривень на придбання літератури.

Головною подією «Книг Великої Волині» є презентація рукописного Пересопницького Євангелія, пам’ятки 16 століття.

Під час ярмарку всі бажаючі можуть взяти участь у акції «Подаруй дитині книгу», поспілкуватися із авторами із Польщі, Литви та Білорусі, відвідати літературно-видавничий калейдоскоп.

luchesk.com.ua

Переглядів: 57



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"