Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Затвердили програму по екології

На засідання виконкому Луцької міської ради, яке відбулося сьогодні, затвердили «Міську програми охорони навколишнього природного середовища м. Луцька на період 2010-2015 роки».

За даними ДАІ  УВС у Волинській області  кількість автомобілів у 2009 році перевищила 62 тисячі. Серед них 50 тисяч  – це легкові та 12 тисяч вантажних машин.

Як розповів заступник Луцького міського голови, начальник екологічного відділу  Луцької міської ради Борис Сорока, в атмосферу від стаціонарних і пересувних джерел забруднення минулого року у Луцьку потрапило 16,5 тисяч тонн , а на кожного жителя обласного центру в середньому припало по 79,3 кг шкідливих речовин. Майже 94% (15,5 тисяч тонн) забруднюючих речовин потрапили у повітря від пересувних джерел забруднення. Від стаціонарних джерел 53 підприємств та організацій міста торік в атмосферне повітря потрапила 1 тисяча тонн. Зважаючи на ці дані, у Програмі зазначено ряд заходів щодо поліпшення екологічного стану повітряного басейну.

Щодо  вирішення питання утилізації побутових  та промислових відходів, у Програмі передбачено добудову II-ї та будівництво III-ї черги полігону твердих побутових відходів, будівництво дільниці сортування муніципальних відходів,  організацію переробки мулових осадів міських каналізаційно-очисних споруд, налагодження переробки відходів деревини, порубкових залишків, опалого листя для виготовлення біопалива, створення, розміщення на території міста підприємств по збору та переробці вторинної сировини та небезпечних відходів та інші.

Серед інших напрямків роботи, передбачених Програмою, збереження біологічного та ландшафтного різноманіття, поліпшення екологічного стану водного басейну, екологічна освіта та виховання.

Департамент інформаційної політики Луцької міської ради.

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


  • фільм Аватар у луцьку у кінокомплексі Адреналін
  • фільм Аватар у луцьку у кінокомплексі Адреналін
Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка