On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Конкурс «Студент року «Волинь» — 2009»

Конкурс «Студент року «Волинь» — 2009»Конкурс «Студент року «Волинь» — 2009», фінал якого мав  проходити 24 грудня у Палаці культури міста Луцька, перенесено на кінець січня. Точну  дату буде повідомлено  пізніше. Термін прийому  анкет на конкурс  також змінено. Заявки будуть прийматися до 18 січня 12:00 включно.

У зв’язку з несприятливими погодніми  умовами, вимушенним карантином, численнними  проханнями студентів, представників  студентського самоврядування та адміністрацій  волинських навчальних закладів — конкурс «Студент року «Волинь» — 2009» перенесено у часі. Таке рішення прийняв оргкомітет конкурсу, пішовши на зустріч, в першу чергу, студентам, адже вони матимуть додаткову можливість взяти участь у заході.

Студенти мають можливість подати свої анкети на конкурс «Студент року «Волинь» — 2009» до 18 січня 2010 року!

Студенти I – V курсів волинських навчальних закладів I – IV рівнів акредитації можуть взяти участь у щорічному конкурсі «Студент року». Прийом анкет здійснюється до 21 грудня 12:00 включно. Організаторами дійства виступили Волинська студентська рада, Молодіжна рада Луцька та Міська рада. Захід проводиться під патронатом луцького міського голови Богдана Шиби.

Ось уже вкотре на Волині проходить щорі4ний  молодіжний конкурс „Студент року” для визначення найкращих студентів у дев’яти номінаціях:

cтудент громадський діяч;

студент науковець-природничник;

студент науковець-гуманітарій;

студент комп’ютерний геній;

студент митець;

студент підприємець;

студент спортсмен;

студент професійно-технічного навчального закладу;

студент журналіст.

Відбір фіналістів відбувається  у два етапи: шляхом розгляду  журі Конкурсу поданих та підкріплених  документами анкет учасників  у строки встановлені Оргкомітетом  Конкурсу та проведенням індивідуальних співбесід з учасниками Конкурсу.

Учасниками Конкурсу «Студент року «Волинь» — 2009» можуть бути  студенти I – V курсів волинських навчальних закладів I — IV рівнів акредитації. Заповнені анкети учасники Конкурсу повинні подати в деканати, або ж безпосередньо в Оргкомітет.

Оргкомітет Конкурсу залишає  за собою право не приймати  анкети, подані не за формою, або  ж такі, що містять неправдиву, неповну, або непідкріплену документами  інформацію. Учасники конкурсу повинні з`явитися на співбесіду з журі Конкурсу. Журі Конкурсу зберігає за собою право надавати перевагу учасникам, які з`явилися на співбесіду, над тими, що не змогли бути присутніми.

Визначення переможця у кожній  номінації відбудеться на урочистому фіналі Конкурсу, що проходитиме 24 грудня 2009 року в приміщенні Палацу культури міста Луцька. Фіналісти нагороджуються цінними призами, переможці отримують заохочення Луцької міської ради.

Анкети приймаються до 18 січня 2010 року включно!

Прес-служба конкурсу «Студент року «Волинь» — 2009»

Побережнюк Оксана

Тел.. +38 093 119 85 44

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка