On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Футзал. Ветерани. Започатковано ще одну традицію

Футзал. Ветерани. Започатковано ще одну традиціюВперше в історії обласного футзалу відбувся турнір «Новорічний кубок» з міні-футболу (футзалу) серед ветеранів 35 років і старші. В спорткомплексі ВНУ глядачі змогли на власні очі побачити фут зальну майстерність тих, хто ще зовсім недавно захищав честь волинського футболу. Серед учасників змагань були помічені Ярослав Комзюк, Сергій Драницький, Володимир Гащин, Сергій Круковець та багато інших ветеранів футбольного руху Волині.

В одноколовому турнірі від початку лідерство захопили досвідчені спортсмени з луцького «Ветерана-Лучеськ», які впевнено переграли своїх суперників, і за тур до фінішу здобули звання чемпіонів. А в боротьбі за призові місця організаторам (Асоціація міні-футболу Волині та комітет ветеранського футболу Федерації футболу Волині) довелося рахувати забиті м’ячі у матчах трьох претендентів на медалі. У підсумку срібло за регламентом змагань виборов ФК «Вишків». ФК «Ківерці» залишився на третій сходинці, залишивши бойову «Лаванду» поза призових місць.

Але в «Новорічному кубку» програвших не було. Всі команди  без виключення отримали кубки лауреатів, а в індивідуальних номінаціях були відзначені представники всіх команд. Кращим голкіпером турніру було оголошено  Михайла Оліду з «Ветеран-Лучеськ». Приз кращого захисника здобув гравець ФК «Вишків» Ігор Калюжний, а кращим нападаючим став Юрій Ващук з ФК «Ківерці». Кращий бомбардир турніру Мирон Василишин з «Лаванди» отримав призовий м’яч, а приз найстаршому учаснику турніру вручили Богдану Прусу зі збірної Луцького району.

Футзал. Ветерани. Започатковано ще одну традицію

В наступаючому році на ветеранів чекає перший чемпіонат  області та кубок з міні-футболу (футзалу). А міні-футбольний сезон 2009 закінчиться традиційним «Новорічним  кубком», що відбудеться 26-28 грудня в  залі ОДЮСШ.

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка