On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Чи варто зустрічати рік Тигра в смугастому?

чи варто зустрічати рік Тигра в смугастому2010 за китайським календарем — це рік Тигра, та не простого, а Білого металевого. І хоча новорічні свята в Китаї розпочнуться лише в лютому місяці, наш народ збирається зустрічати рік Тигра вже 1 січня. Чому так? Швидше за все, сильна традиція прикрашати стіл і вдягати вбрання відповідно з наступаючим роком, таким чином задобрюючи тварину-символ року.

Китайський рік Білого металевого Тигра настане 14 лютого. Навряд чи про це хтось згадає, тому що всі будуть відзначати не менш цікавe свято — День Святого Валентина. Але при цьому задобрювати Тигра можна починати і в новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня. Адже Тигр — звір особливий, величний, сильний, намагається бути попереду і любить будь-які знаки поклоніння.

Багато хто напевно подума про те, що зустрічати рік Тигра коштує в чому-небудь смугастому. Це серйозна помилка! Тигр оцінить повагу, але не надмірну увагу до своєї персони. Тому віддайте перевагу одягу з теплими відтінками савани: золотисті, коричневі, помаранчеві. А смужку прибережіть для інших випадків. Також приверне до вас увагу Тигра і наявність хутра у вашому вбранні.

Прикрашаючи будинок, не забудьте про фігурку головної тварини наступаючого року. Але не переборщіть: одна фігурка добре, але дві — аж ніяк не краще. Суперництво Тигру не по духу, він любить бути одноосібним лідером. Про це варто задуматися і при купівлі подарунків. Уявіть, що ви подаруєте друзям-подружжю тигра йому у вигляді гуртки, тигра їй у вигляді домашніх капців і тигра їх малюкові у вигляді м'якої іграшки ... Така кількість тигрячому символіки в одному будинку може привести до того, що головний Тигр образиться і щастя в цей будинок протягом року так і не загляне.

І, нарешті, стіл. Які ж страви можна приготувати, щоб задобрити Тигра ще до його офіційного приходу, привернути його до себе заздалегідь? М'ясо! Що б ви не приготували, на столі обов'язково мають бути м'ясні страви. При цьому бажано використовувати яловичину. Не варто триматись одного, замінюючи «важкий» м'ясо легкими фруктами та бутербродами: ну де ви бачили тигра, із задоволенням поїдав мандарини і канапе? Тому проявіть повагу до хижакові, приготувавши м'ясне блюдо, і тоді він буде прихильний до вас протягом усього року!

luchesk.com.ua 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка