On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Футзал. Аматори. «Зефір» — солодка перемога

Футзал. Аматори. «Зефір» — солодка перемогаВідразу шість аматорських колективів обласного центру взяли участь у турнірі з міні-футболу на призи ФК «Юр-Іст», що відбувся за підтримки міської ради СТ «Спартак» та асоціації міні-футболу (футзалу) Волині. Команди «Зефір», «Галактікос», «Боголюби», «Архітектор» та два склади ФК «Юр-Іст» в одне коло з’ясовували хто краще володіє мистецтвом зального.

Після першого дня змагань лідерство захопили представники «Галактікос», які обєднали в своїх лавах студентів та випускників історичного факультету ВНУ. У центральному матчі другого туру вони у напруженому поєдинку в драматичній боротьбі здолали «Зефір», в складі якого виділявся Тимур Романець.

Наступного ж  дня «Галактікос» дещо сенсаційно програли хлопцям з Боголюбів та зіграли у нічию з одним із юридичних клубів. «Зефір» же помилок не припускався, і набравши 12 очок став чемпіоном ново започаткованого турніру. «Галактікос», яким опікувався Андрій Маринюк, фінішував другим, а «Юр-Іст-2» здобув бронзу.

ANDY в 2009-12-29 00:46:39 коментує:
Зефір,команда так собі.Неиає зіграності.А Тимур Романець взагалі бовдур.Воротар в них дирка,найбільше пропустив "шуриків".Зовсім з іншого боку себе показала команда "Галактікос".На мою думку просто не повезло.Коли поступилися не було одного гравця з основи.От і все.

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка