On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Міні-футбол. Сезон 2009 завершено

Сезон завершено«Новорічний турнір» традиційно віншував поточний сезон міні-футболу (футзалу) на Волині. Вісім  постійних учасників популярних змагань «Буран-Ковель», «Волинь-ДЮФШ», «Волиньтабак», «Вотранс-ЛСТМ», «Вопак», «Ісіда», «Університет-ВНУ» та «Фронт змін» протягом трьох днів розігрували комплекти нагород та серйозний призовий фонд.

Справжнє свято  міні-футболу для вболівальників організували засновники турніру –  фірми «Вотранс» та «Волиньтабак», запросивши до складу команд-учасниць колишніх і діючих зірок волинського футболу та міні-футболу. Чисельні глядачі мали чудову нагоду не тільки спостерігати за майстерністю гравців, але й сфотографуватися на пам'ять та взяти автограф у Василя Сачка, Тараса Михалика, Артема Федецького, Володимира Гапона, Саші Мітіча, Олега Герасимюка, Ярослава Комзюка, Сергія Піддубного, Олександра Антонюка, Романа Максимюка, Тимура Романця, Альберта Шахова, Романа Степанова, Андрія Петрова та багатьох інших, хто своєю грою заслужив повагу вболівальників.

У суботу та неділю тривали матчі відбіркового турніру, за підсумками якого з’ясувалося що в півфіналах гратимуть «Вопак» з «Фронтом змін» та «Вотранс-ЛСТМ» з ковельським «Бураном». Слід відзначити, що минулорічний переможець «Новорічного турніру» колектив «Волиньтабак» з групи не вийшов. Проте «табаківці» в останньому турі разом з «пакківцями» подарували любителям футзалу справжнє міні-футбольне шоу. Драматичний поєдинок, в якому «Вопак» влаштовувала нічия, з першої до останньої секунди тримав у напрузі зал ОДЮСШ. Свідченням запеклості протистояння став рахунок гри – 7:7.

У першому півфіналі  досвідчений «Вопак» протягом всього матчу вів у рахунку та контролював хід поєдинку. Підопічні ж Олександра Жуматія за рахунок п’ятого польового гравця, роль якого успішно виконував Максим Лисенко, постійно наганяли суперника, але перевести гру в овер-тайм так і не змогли. Підсумкові 4:3 підтвердили серйозність намірів жовто-зелених вибороти головний приз змагань.

Ковельський «Буран», на 90% складений з гравців першолігового «Шанс-Авто», вважався одним з фаворитів «Новорічного турніру» і в матчі з бронзовим призером чемпіонату області не безпідставно розраховував на перемогу. Але іншої думки був колектив граючого тренера транспортників Юрія Волошина, котрий підсилившись гравцями київського «Динамо» та львівських «Карпат» (Тарас Михалик та Артем Федецький відповідно), дав справжній бій більш освіченому в міні-футболі супернику. Гравці «Вотранс-ЛСТМ» тричі вразили ворота Дмира Дувакіна, не дозволивши опонентам це зробити бодай один раз.

В перерві перед  матчем за третє місце відбулася товариська зустріч між юними вихованцями футбольної школи «Феміда-Інтер» 2000-го та 2001-го років народження. Двадцятихвилинний поєдинок закінчився бойовою нічиєю, а всі учасники гри отримали від організаторів солодкі новорічні подарунки.

У «бронзовому» матчі ковельська команда виявилася  більш вдалою при завершенні атак і майстерніше захищалася. Втомлені «фронтовики», втративши у попередніх матчах із-за травм голкіпера та захисника Романа Філя, гідно тримали  удар, але у підсумку поступилися  із рахунком 2:6.

Фінал же став справжньою прикрасою змагань. Ще один драматичний  та нервовий поєдинок став перевіркою на міцність як для команд, так і  для арбітрів, котрі відпрацювали на відмінно. Двічі «Вопак» виходив вперед і двічі транспортники карали суперника за помилки в обороні. Пристрасті вирували на майданчику та за його межами, але нічийний результат 2:2 зберігся до фінального свистка. В післяматчевій серії пенальті основні виконавці не помилялися, а коли «перестрілка» дійшла до стадії без права на помилку, то фортуна відвернулася від досвідченого Романа Максимюка. В індіанському танці переможців захороводили всі гравці «Вотранс-ЛСТМ», святкуючи таку жадану перемогу.

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка