On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Волейбол. Суперліга. «Іскра» згоріла досить швидко

Волейбол. Суперліга. «Іскра» згоріла досить швидкоВ першому колі у матчі на виїзді у Луганську наші дівчата впевнено перемогли аутсайдера Суперліги з однаковим рахунком 3:1 та 3:1. У звітному турі підопічні Богуслава Галицького мали довести не випадковість результату першого протистояння та поповнити очковий здобуток після невдачі у грі з «Джінестрою».

«Волинь-Університет-ОДЮСШ» з честю виконала це завдання, лише у третьому сеті першого матчу заставивши похвилюватися свого наставника та вболівальників. А починалося все досить передбачувано. Лучанки з першого сету захопили ініціативу, вигравши 25:19. Друга партія вийшла більш насиченою на події та кількість зарахованих очок – 25:22. Ну, а в третьому сеті «Іскра» загорілася жагою боротьби і змогла дати бій господаркам майданчику, вирвавши перемогу з дзеркальним рахунком попереднього періоду 22:25. Проте запалу луганчанкам вистачило тільки на цей відрізок гри, адже у четвертому сеті «Волинь-Університет-ОДЮСШ» після серйозной розмови з тренером всього за 16 хвилин довів свою перевагу над суперником – 25:14.

Другий ігровий  день особливого інтересу у вболівальників не викликав, а сама гра тривала  менше години. На майданчику ОДЮСШ  панувала лише одна команда – «Волинь-Університет-ОДЮСШ», яка з легкістю зняла питання про переможця у трьох сетах – 25:14, 25:13 та 25:19.

Таким чином дівчата з «Волинь-Університет-ОДЮСШ» зберегли у турнірній таблиці п’яту сходинку, набравши у підсумку 26 залікових балів.

На сьогоднішній день турнірне становище виглядає так: «Галичанка» – 51, «Сіверськодонеччанка» – 33, «Круг» – 29, «Джінестра» – 27, «Волинь-Університет» - 26, «Хімік» - 20, «Орбіта» - 10, «Іскра» - 2. Але не всі команди провели однакову кількість матчів.

У наступному турі «Волинь-Університет» прийматиме аутсайдера Супереліги луганську «Іскру». Матчі відбудуться 19 та 20 грудня.

luchesk.com.ua




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка