On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Астрологічний прогноз для міста Луцьк на першу половину грудня

Астрологічний прогноз для міста Луцьк на першу половину грудняНастає один з найважливіших місяців цього року для Луцька. Саме зараз треба підбити підсумки року, що минає й спланувати рік наступний. Причому плани варто складати саме для міста, а не для кожного лучанина особисто. Зараз на передній план вийшов колективний дух нашого міста. Причому, майже все, що буде запропоноване на наступний рік — втілиться. Луцьк отримає вагому підтримку від закордонних інвесторів. Важливо тільки закінчити всі ділові переговори до 20 грудня.

Окремим мешканцям радимо уважно планувати свої особисті стосунки. Якщо вам є, що втрачати в родині, не кидайтеся з головою в нові романи. Самотнім лучанам радимо з більшою відвертістю поглянути на власні якості — ви під впливом Сонця та Венери дещо переоцінили себе, безпідставно підняли планку вимог для можливого обранця чи обраниці. Будьте скромнішими, та народ до вас підійде.

Пенсіонерів Луцька чекає розчарування. Містом поширяться деякі чутки та плітки, які легко введуть вас в оману. Будьте пильними, не метушіться, можливо, що хтось планує вас ошукати.11 грудня можливі якісь транспортні негаразди через негоду. 12, 13 та 14 грудня в місті можуть статися резонансні злочини, можливо пограбування офісів чи установ, можливо — рейдерська атака.

mama-mia в 2009-12-11 11:30:27 коментує:
http://vsyapravda.com/news/id16378 Владельцам супермаркета нужно внимательнее читать астропрогноз!
mia-mammm в 2009-12-11 11:33:37 коментує:
Вот после этого и не верь прогнозам!
скептик в 2009-12-11 17:45:04 коментує:
А може вони в змові?!
шпигун в 2009-12-11 17:46:43 коментує:
хе! це просто злиття інформації!
васЁк в 2009-12-11 17:50:23 коментує:
шпигун
так, ще й самі себе грабанули

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка