Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Волиняни переселяються у США, Німеччину та Білорусь

Волиняни переселяються у США, Німеччину та БілорусьУ 2010 році Волинську область покинуло 5634 особи, з яких 5262 особи виїхали на постійне місце проживання у іншу область, решту – у іншу країну.

В той же час з інших областей на Волинь переселилося 5135 осіб, а з інших країн – 479. Головне управління статистики у Волинській області повідомило, що більшість емігрантів – жінки.

І надалі у більшості волиняни покидають домівки заради життя у Сполучених Штатах. За минулий рік офіційно емігрували 83 жителі області, а повернулося на Волинь звідти 54 громадяни. Що стосується країн Європи, то волиняни виїжджають у Німеччину – 48 осіб за минулий рік, Чехію, Ізраїль та Польщу.

Щодо країн СНД, то найінтенсивніші міграційні потоки між Російською Федерацією, Білоруссю – 84% від загального обороту. У 2010 році 101 волинянин знайшов нову домівку у Білорусі, приїхало натомість 86 громадян.

Часто жителі області змінюють місце проживання у межах держави. 43% внутрішніх мігрантів переїхало на постійне місце проживання до Львівської та Рівненської областей. Загалом зазвичай із області виїжджає більше громадян, ніж приїздить.

В межах Волинської області змінили домівку дві третини волинян. Внутрішньо регіональна міграція залишається наймасшатбнішою. Вона значно не впливає на зміну чисельності населення. У більшості переселялися із сільської місцевості у міста – 4,3 тисячі осіб. Місто на село змінила 4,1 тисячі волинян.

Міграційні процеси не приносять великого скорочення населення області, незважаючи на те, що у 2005 році воно зменшилося на 1,1 тисячу осіб.

luchesk.com.ua

Переглядів: 62



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"