Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

У Луцьку пройде парад сімей

У Луцьку пройде парад сімей15 травня у Луцьку розпочнеться «Тиждень подружжя». Протягом семи днів відбуватимуться різноманітні заходи та акції задля привернення уваги громадськості до збереження сімейних цінностей.

З нагоди цього заходу 5 травня організатори провели прес-конференцію. «Тиждень подружжя». У Луцьку захід координує Сергій Шараєвський. Він розповів, як виник цей міжнародний рух. Щорічні акції були започатковані у Великобританії, пізніше цю традицію запозичили й інші європейські країни. За словами головного організатора, сім’я має велику роль у існуванні здорового суспільства. Він підкреслив: «Якщо у сім’ї буде криза, то буде криза і у суспільстві».

У рамках «Тижня подружжя» 13 травня почне роботу «Телефон довіри» Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а 14 травня буде відкрито новий дитячий майданчик на вулиці Станіславського 15а.

Відкриття «Тижня подружжя» відбудеться 15 травня. Акція передбачає різні програми, акції, семінари та лекції для жінок і чоловіків, сімейні естафети. За словами директора Луцького міського центру соціальних служб Ліни Галан, такі заходи повинні щоденно відбуватися, оскільки за останнє десятиліття значно знецінилися сімейні цінності, що виявляється у великій кількості розлучень.

Вона розповіла, що сьогодні багато молодих сімей стикаючись із проблемами, не знають, куди звернутися за допомогою. Тому Ліна Галан переконана, що така акція є надзвичайно важливою.

«Тиждень подружжя» завершиться підведенням підсумків за «круглим столом» на тему «Сучасна сім’я. Яка вона?»

У планах організаторів залучити якомога більше сімей 15 травня до параду. Дрес-код заходу – біла сорочка, що символізує чистоту.

Наприкінці Тижня пройде презентація фільму «Любов» студії «Правда PRO», який розповість про цінності у шлюбі і як у буденному житті на втратити кохання.

luchesk.com.ua

Переглядів: 76



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"