Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

На Волині 13 тисяч офіційних безробітних

На Волині  13 тисяч офіційних безробітних

Фото з сайту: rabota4u.info

Станом на 1 липня на обліку у Волинському центрі зайнятості перебувало 13,3 тисячі безробітних. Із них 7,5 тисяч –це жінки, 6,9 тисяч – молодь, 3,1 тисячі – працівники, які не конкурентоздатні на ринку праці, 0,6 тисячі – звільнені працівники.

Такі дані оприлюднив відділ статистики, моніторингу та прогнозування обласного центру зайнятості.

На початок липня статус безробітного мало 25,2 тисячі волинян. Із загальної кількості 5,5 тисячі становлять жителі сільської місцевості. Станом на 1 липня кількість вакансій, доступних у базі даних обласного центру занятості становила 1645, серед яких 883 - для робітників, 516 – для службовців, 245 – для осіб без спеціальної підготовки, 152 – для працівників сільського господарства.

Найпопулярнішими професіями у області залишаються кухар, продавець, бармен, швачка, водій, бухгалтер, охоронник, машиніст пересувної електростанції.

За сприянням служби зайнятості роботу отримали 11906 громадян, а одноразову допомогу на відкриття власної справи - 441 особа. Професійну підготовку та підвищення кваліфікації пройшло 6719 волинян. Допомогу по безробіттю було виплачено 10,1 тисячі безробітних. Середній розмір допомоги по безробіттю станом на червень 2011 - 775,1 гривні.

luchesk.com.ua

Переглядів: 56
Віталій в 2011-07-20 11:23:37 коментує:
Роботодавці часто вказують бажаний вік робітника,в основному до 25-27р.А пенсійний вік підіймається.Це дискримінація.
Віталій в 2011-07-20 11:29:50 коментує:
Кадрові агенства беруть левову частину зарплатні робітника і ніхто їх не контролює.Часто без хабаря на роботу не влаштуватись.

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька