Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Олімпійське літо волинських школярів

Олімпійське літо волинських школярівВже традиційним стало проведення на Волині Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у місцях масового відпочинку населення «Олімпійське літо», яке організовується управлінням освіти і науки облдержадміністрації спільно з обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділенням НОК у Волинській області.

Проводяться ці заходи з 1 червня по 31 серпня 2011 року в літніх оздоровчих таборах області та у місцях масового відпочинку населення. Програма заходів включає показові виступи спортсменів, фестивалі, змагання, конкурси та вікторини за участю дітей та молоді.

Головною метою проведення цих заходів є залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом через організацію для них активного дозвілля, а також популяризації олімпійських принципів серед широких верств населення; підвищення мотивацій до занять оздоровчою фізичною культурою для покращення стану фізичного здоров’я населення і показників рівня фізичного розвитку дітей та молоді; протиставлення здорового способу життя шкідливим звичкам – наркоманії, тютюнопалінню, алкоголізму.

Олімпійське літо волинських школярів

Так 13 та 14 липня 2011 року були проведені заходи в дитячих оздоровчих таборах, таких як: «Барвінок» (с. Павлівка, Іваничівський р-н), «Веселка» (с. Терешківці, Горохівський р-н), «Сонячний» (с. Гаразджа, Луцький р-н) та «Ровесник» (с. Забороль, Луцький р-н). В програму заходів входило змагання з настільного хокею та флорболу.

Всього в заходах було залучено понад 250 хлопців та дівчат котрі відпочивають в цих таборах.

Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та літературою на олімпійську тематику.

Олімпійське літо волинських школярів

Олімпійське літо волинських школярів

Олімпійське літо волинських школярів

luchesk.com.ua

Переглядів: 47



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька