Неділя
19 Жовтня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Home Новини Регіон Профілактика негативних суспільних явищ в Україні розпочинається з Луцька

Профілактика негативних суспільних явищ в Україні розпочинається з Луцька

Електронна адреса Друк PDF

Профілактика негативних суспільних явищ в Україні розпочинається з Луцька26 вересня та 11 жовтня працівники Волинського обласного благодійного фонду (ВОБФ) «Переображення» взяли участь у навчальних семінарах у містах Одеса та Красний Луч (Луганська обл.), організованих євангельсько-баптистськими церквами.

Представники фонду Олександр Самрук та Віталій Ляснік розповідали слухачам про проведення профілактичних програм проти таких негативних суспільних явищ, як алкоголізм, наркоманія тощо. Волиняни навчали своїх колег з півдня та сходу України як працювати в навчальних закладах з метою пропагування християнських принципів та популяризації здорового способу життя.

На зустрічах були присутні представники громадських організацій та євангельських церков, які вже працюють, або ж планують розпочинати роботу по профілактиці серед учнів та студентів у навчальних закладах своєї області.

Як повідомив Віталій Ляснік, заступник голови ВОБФ «Переображення», на зустрічі в Одесі було присутніх понад 100 учасників, а у місті Красний Луч понад 400. Це була хороша нагода говорити про переваги проведення профілактичної роботи як громадської діяльності. Ми розповідали про досвід профілактичної роботи у Луцьку, співпрацю з іншими громадськими організаціями та владними структурами, оскільки за минулий навчальний рік профілактикою було охоплено понад 10 тис. учнів та студентів.

Для довідки:

ВОБФ «Переображення» з 2000 року за сприяння Волинської обласної державної адміністрації, Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, Відділу у справах сім’ї та молоді Луцької Міської Ради та Управління освіти та науки Волинської облдержадміністрації проводить профілактичні програми у навчальних закладах Луцька та області на теми «Правда про наркотики», «Правда про куріння», «Правда про СНІД», «Правда про алкоголь», «Правда про залежності від ігрових автоматів», «Правда про інтимні відносини» та ін. через регулярні зустрічі з учнями, студентами та їхніми батьками, показ профілактичних фільмів знятих студією «Правда PRO» та розповсюдження тематичних брошур.

Нині ВОБФ «Переображення» з метою поширення профілактичної роботи в країні працює над реєстрацією Всеукраїнського благодійного фонду «Переображення» з структурними підрозділами в усіх обласних центрах України.

Прес-служба ВОБФ «Переображення»
Коментарі (0)Add Comment

Написати коментар
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
меньшими | більшими

security code
Введіть літери, зображені вище


busy
Останнє оновлення ( Четвер, 16 жовтня 2008 16:32 )  

Оголошення

Коммуникатор HT...
Телекомунікації і засоби зв'язку (13.10.2008)
Компанія Укрре...
Послуги (09.10.2008)
Продається при...
Нерухомість (03.09.2008)
Ящички со склада
Телекомунікації і засоби зв'язку (30.08.2008)
Китайський тел...
Телекомунікації і засоби зв'язку (04.08.2008)
Карта Волинської області:


Фото

Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Фоторепортаж

 

озеро Світязь

Закат  фото: Анатолія РЕ?..

 

Луцький замок. Фото (Lutsk castl. Photo)

 

Знайомтесь. Луцьк у фото

Луцький замок

Загрузка...