Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Прокляте місце. В одній аварії — шість загиблих

Прокляте місце. В одній аварії – п’ять загиблих

Автопригода зі страшними наслідками трапилася у вівтрок ввечері неподалік Луцька. Після зіткнення “Мерседеса” з “Жигулі”, від обох легковиків залишилася лише купа брухту. Майже усі учасники аварії загинули на місці – троє пасажирів та водій “Жигулів” і пасажирка іномарки. Винуватець ДТП перебуває у тяжкому стані в реанімації... Причини аварії ще встановлюються. Проте уже відомі обставини, за яких сталася пригода. “Мерседес” у селі Дачне Ківерцівського району (8 км від Луцька) пішов на обгін ЗІЛу з причепом, який віз щебень. Проте водій іномарки не зміг завершити маневр, оскільки йому назустріч мчали “Жигулі”. Розуміючи, що обігнати вантажівку він не встигне, чоловік почав гальмувати і здавати назад. Та було вже надто пізно. Не впоравшись з керуванням, водій “Мерседеса” врізався у причіп ЗІЛа. Тоді іномарку викинуло на зустрічну смугу – і вона влетіла на ВАЗ.



Наслідки жахливі. Усі, хто перебував у салоні “Жигулів” — троє пасажирок та водій — загинули миттєво. Фатально закінчилася поїздка і для 20-річної пасажирки іномарки. Уцілів лише водій “Мерседеса” (як стало відомо з компетентних джерел, за кермом був син керівника одного з медзакладів Волині). За словами Юлії Сіліч з відділу зв'язків з громадскістю УМВС України у Волинській області, нині він перебуває у реанімаційному відділенні Луцької центральної міської лікарні. Стан потерпілого вкрай важкий. І гарантії, що він виживе, нема...

Ту ділянку дороги на трасі “Луцьк-Ківерці”, де сталася ця аварія, в народі давно називають “проклятим місцем”. Тут не минає місяця без ДТП, щороку гинуть кілька людей. Хтось каже про геопатогенну зону, яка притягує нещастя, а хтось нарікає на легковажність водіїв, які, попри дорожні знаки, тиснуть на “газ”.

Наталія КРАВЧУК,
Волинська область

Фото: надане ВГЗ УМВС України у Волинській області

Як стало відомо з достовірних джерел, водій «Мерседеса» помер у реанімації.

коля будь в 2009-08-14 16:06:22 коментує:

БОгдан в 2010-09-23 10:29:27 коментує:
їбать то жигуль щб шо так j
богдан
avascript:%20put_smile('')
Богдан в 2010-09-23 10:32:46 коментує:
жалко

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
14500 USD
Mercedes benz
  - 2001 г.в Луцк, Mercedes benz - 2001 г.в
16900 USD
Mitsubishi Outlander - 2005 г.в Киев, Mitsubishi Outlander - 2005 г.в
20000 USD
Lexus LS - 2004 г.в Артемовск, Lexus LS - 2004 г.в
10600 USD
Opel Vivaro - 2004 г.в Киев, Opel Vivaro - 2004 г.в
7500 USD
Dacia Logan - 2006 г.в Киев, Dacia Logan - 2006 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"