Разместить бесплатные объявления, куплю, продам. Доска бесплатных объявлений. Частные объявления Украина, Киев. Разместить рекламу на сайт объявлений — www.CityBoard.ru

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Бабуся до смерті споїла дитину горілкою

На Волині по відношенню до бабусі, яка до смерті напоїла 11-місячну онуку горілкою, порушено кримінальну справу. Як повідомили ВЗГ УМВС України у Волинській області, правоохоронці з'ясували причину смерті дитини, яка померла ще в листопаді. Тоді смерть дівчинки "списали" на епідемію грипу, яка лютувала в Україні. Однак висновок експертизи приголомшив: дитина загинула від алкогольного отруєння.

Працівники міліції встановили, що 43-річна жінка хотіла заспокоїти свою маленьку онуку, яка постійно вередувала, але не знайшла нічого кращого, як долити в чай горілку. 30 грамів пійла стали смертельними для дитини, і, проплакавши всю ніч, дівчинка померла на руках у своєї матері.

Жінка переконує, що не хотіла нашкодити внучці, мовляв, просто намагалася заспокоїти. За словами підозрюваної, батьки дивилися за дитиною погано, часто не звертали уваги на її плач, тому в основному за дитиною доглядала бабуся.

Заступник начальника Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області Сергій Сасовський розповів, що сім'я, в якій сталася трагедія, не перебувала на обліку в міліції як неблагополучна. На даний момент відносно жінки порушено кримінальну справу за ст.119 ч.1 (вбивство з необережності) КК України.

За матеріалами magnolia-tv.com

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


  • фільм Аватар у луцьку у кінокомплексі Адреналін
  • фільм Аватар у луцьку у кінокомплексі Адреналін
Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка